Ahoj holky, mám taková dotaz. Potřebuji zkušenosti ostatních, abych věděla, že bude tentokrát vše ok.
Abych to uvedla na pravou míru - v prosinci samovolný potrat (šílené bolesti), v dubnu mimoděložní těhotenství - odebrán pravý vejcovod. Nyní jsem cca 5+2tt. Špatně mi zatím není, jen mám výkyvy nálad jako na houpačce, pořád se tam dole cítím být mokrá :D, mám citlivější nos, trochu unavenější jsem, začíná pnutí v prsou.
Jsem defakto těhotná již po třetí a pokaždé jsem měla jiné příznaky teda (motání hlavy, bolest hlavy aj.).
Ve středu jsem byla na gynekologii a byl vidět zatím jen gestační váček - letěla jsem tam hned, jelikož jsem se bála dalšího mimoděložního.
Včera večer jsem ležela a začalo mě píchat u pupíku, na pravé straně. Chci se zeptat, zda je to normální? Už se opravdu každého píchnutí bojím ... s mimoděložním jsem si zažila až až.
Napište mi prosím své pocity v 5tt 🙂, ať se trochu uklidím.
Měla jste některá rýmu? mám po ránu plný nos, smrkám trošku krev - to jsem měla u každého těhotenství, to byl ten důvod, proč jsem si teď dělala test 🙂.
A poslední můj asi zvláštní dotaz ... neměla některá z vás zvětšené uzliny na krku, v důsledku otěhotnění?
Děkuji za reakce a přeji pěkný den.
@sylvka Děkuji moc za odpověď. Ano, vím že šestý týden, dle poslední MS. Ale doktor říkal že to vidí na pátý 🙂. Tak uvidíme, co řeknou za týden na kontrole 🙂
@mark333tka měla jsem to stejně a popravdě jediné tehu, co vyšlo, držím palce
@jjasmina můžu se zeptat, co jste měla stejně ?? 🙂 děkuji moc za odpověď.
@mark333tka u syna jsem v 5-6 týdnu nepociťovala skoro nic, tekla mi krev z nosu, měla jsem rýmu a byla mi pořád hrozná zima (byl teda zrovna leden, myslela jsem si, že jsem chytla chřipku, kterou mělo tehdy spousta lidí), nechutnalo mi máslo a kafe a občas mě trochu bolelo v podbřišku. Jinak nic. Teď jsem na začátku 6 týdne. Zatím jsem u doktorky nebyla, jdu až 30.8. Ale je to teď jiné, než u syna. Nemůžu jíst, nic mi nechutná. Jen kečup 🙈 pokud je na něčem kečup, tak to sním, jinak nic nezvládnu požvýkat. Bolí mě podbřišek a záda a jsem hodně unavená, ale to možná dělá to, že lítám kolem té mojí dvou leté rakety. Kafe mi chutná, krev z nosu neteče🤷♀️ každé těhotenství je jiné a z příznaků se podle mě nedá poznat, zda bude prosperující nebo ne. Zkus se hlavně nenervovat. Držím palce 👍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mark333tka ahoj,5+2 je šestý týden 👀 já jsem těhotná po třetí. U všech podobné příznaky .... Bolest prsou ,tu si teda pamatuju,to byl Brutus. Výtok od začátku...teď jsem ve 27 týdnů a intimku měním 3krat denně 😫protivnost klasika,pramení z únavy . Přemýšlím,co jsem ještě měla? Trošku nevolnosti,ale to až později ,nic hroznyho . Píchání u pupíku můžou být i střeva,nebo žaludek..
A rýma se uvádí taky.tak držím palce ✊✊✊✊✊