Těhotenství...

viky000
19. pro 2024

Ahoj, chtěla bych se s vámi poradit. MS mám dostat v sobotu, ale už pár dní mám typické příznaky,tak jsem si včera udělala test,hned mi vyšel. Doktor mi potvrdil 4 týden, mám i fotku z UZ..
Jde mi o to, že se docela bojim, aby jsem to nakonec jeste nedostala. Testy mi sílí, přikládám foto.
Dva horní jsem dělala včera , spodní dnes.

misha31
19. pro 2024

Do 12 tydne je to vzdy bud anebo... Testy sili hezky, uzivej si tehotenstvi 🍀

rosalindamelinda
19. pro 2024

Tak to je pěkný duch před MS. V termínu MS bude jistě silnější a pak tam budou dálnice.
Pokud jsi již byla u lékaře, který dokonce potvrdil těhotenství z UZ, tak se nás opravdu nemusíš ptát, jestli jsi těhotná, protože jsi 😉

viky000
autor
19. pro 2024

@rosalindamelinda děkuji moc 🥰

viky000
autor
19. pro 2024

@misha31 děkuji 🥰

felis
19. pro 2024

@viky000 ahoj, nepochybnuju, že těhotná budes - testy sílí a moc gratuluju. Co ale prosím Te dr. viděl na UZ před datem MS? Tak maximálně vyssi sliznici, ne? Nebo se pletu?

viky000
autor
19. pro 2024

@felis děkuji. Viděl už malý gestacni váček, říkal že je to hodně malinké, ale říkal že je to začátek těhotenství. Mám doma i foto, můžu vyfotit.

lencaa11
19. pro 2024

@viky000 tak to na začátku to může dopadnout všelijak buď to bude ok nebo ne ...chce to věřit svému tělu

hennrietta
19. pro 2024

Těhotná jsi. Takhle v začátcích je to buď a nebo. Nezbývá než doufat.. přeji štěstí. 🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru