Syntetická barva v těhu. Může ublížit?

markytkynka
12. pro 2021

Ahoj ženy... K Vánocům jsem si přála novou kuchyň, jenže na tu nejsou penízky, tak mi můj muž mi doma připravil překvapení, než jsem se vrátila z návštěvy od rodičů... Celou kuchyňskou linku natřel a vypadá to už teď opravdu moc hezky, takže radost mám, jenže ten trouba to natřel syntetickou barvou zn. Primalex ... 😩 ... byt máme maličký a ten smrad je tu až nesnesitelný úplně všude... máme otevřená všechna okna a mrzneme, aby se tu dalo smrady vydržet... Ale o to by ani tak nešlo, my to přežijeme. Z čeho mám strach je, aby ty výpary z té barvy nemohli ublížit malému v břichu?...jsem v 11týdnu... Utéct není kam, leda ven se psem...a syntetika bude smrdět ještě dobrý týden ne li déle.. Manžel to myslel dobře, ale úplně to nedomyslel 😁
Tak třeba tu jste některá s podobnou zkušeností.

terkync
12. pro 2021

@markytkynka ahojky, co se těch vyparu tyce, nemyslim si ze by to uskodilo miminku, za me je horší vzduch z venku pri vetrani, obzvlast pokud zijete ve meste, ale zbytecne bych to neinhalovala pokud je nejaka moznost zavřít dvere od kuchyne 😇 vetsinou do uplnyho zaschnutí to trva 24h. Pak uz by to melo byt lepsi a lepsi s tim smradem. Priste at radsi muz zvoli vodou reditelnou variantu, napr balakryl. Ty nesmrdi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru