Zdravím holky, chtěla bych vás moc poprosit o radu, vaši podobnou zkušenost. Poslední MS byla 16.6... 17.7 jsem jsi udělala Těhotenský test byli jasně viditelné // 20.7 fotka z ultrazvuku. A teď důvod strachu který mam. Doktor řekl jednu větu která mě znervózněla a od té doby hledám na internetu vše možné a nemožné... Prohlásil že tam není vidět a tudíž budeme ve vašem případě doufat... Další kontrola za měsíc tedy 18.8 a i když se kontrola blíží jsem čím dál víc nervóznější a vyděšená aby to nebylo zamkle těhu.. 😟 moc děkuji za vaše názory
@martinapasekova máš těhotenské příznaky ?
právě vůbec nevím co by mělo být vidět je to moje první těhu já byla šťastná když viděla tohle dokud právě neřekl danou větu která mě absolutně vyděsila a rozhodlila..
@merope
@andreasvo jen minimální zvracim občas večer a prsa už bolí jen trošičku mám teda hodně nafouklé břicho
Zbytečně se nestresuj, zatim asi ani nemelo co byt videt. Moje doktorka taky rikala (az nekdy do 12.tydne),ze stat se muze cokoliv. 🤷♀️ Kontrola se blizi, tak mysli jen na to nejlepsi. 🙂 Podle me, to bude v pohode. Bylo jeste brzy 😊😊
@veronikacv moc děkuji 🤗
Taky si myslim, ze je vsechno v poradku. Uz by jsi davno krvacela a mela bolesti kdyby to bylo zamlkle. 😉 Ja krvacela do dvou tydnu a mela jsem bolesti jeste pred krvacenim.
@cysticka opravdu tak to jste mě opravdu uklidnila nemám bolesti ty byli jen na úplném začátku a chvilkové a co jsem se dočetla tak jsou způsobeny roztahováním dělohy.. krvácení ani špinění mě naštěstí nepotkalo. A doufám že ani nepotká kontroluji po WC pokaždé papír
@martinapasekova nooo tak to je super to se tam určitě něco děje zbytečně nestresuj! 🍀😇
@martinapasekova Doktoři jsou někdy praštění, člověka vyděsí i když se nic neděje. A co tak počítám, když jsi tam byla, tak nic ani ještě nemohlo být vidět... 🤔 neboj je to určitě v pořádku 😉
@martinapasekova jee, tak to máme poslední MS úplně stejně, já byla na prvním utz 11.8. a bohužel nebylo ještě srdíčko a prcek tak o týden menší, tak už mě dr připravila na to, že budu mít další zamlkle tehu, ale pořad doufám.. na utz jdu 19.8. U tebe to bylo ještě brzy na takové závěry, určitě teď už bude vše vidět a bude to jak má 😊. Držím pěstičky a pak určitě napiš, jak si dopadla 😉
@romcajda i já moc držím palečky ať vše dobře dopadne 🙂
@miskamed i já moc držím palečky 🙂
@romcajda a píšeš další zamlkle těhu už jsi to prožila..😟😟 jsou nějaké příznaky ?
jsem jak ty, Ms posledni 18.6., test pozitivni krasne 18.7. Sla jsi na UZ prilis brzy, se nedivim, ze nic nevidel. Ja sla az 6+1 - 31.7. a to byl videt mrnous i srdicko. Urcite to bude dobre, nechaput tu kontrolu az za mesic. Drzim palecky, nestresuj se. 🙂
Ja prodělala zamlkle těhotenství v 11.týdnu. (miminko odpovidalo 6+2tt a prestalo se vyvíjet)
Ma dr. taky nic neviděla ale spinila jsen, pak i slabe krvacela a měla bolesti jako u MS. Myslim si ze tedka bude na utz neci videt 🙂 v tom patem týdnu tam opravdu moc videt neni 🙂
Já měla hCG přes 3300 a na utz nebylo nic vidět, normálně by mělo být vidět od 1000jednotek....když jsem šla k Dr, měla jsem o něco menší dutinku jako ty...i mě Dr řekl, že ty první 3 měsíce jsou v rukách božích, ale zbytečně tě děsí,jako mě v nemocnici, chtěli mě vzít pod kudlu... Vypadalo to, že je o týden menší a nakonec dle úterní kontroly je menší jen o dva dny,což je úplně nic 🙂 Takže žádnej stres zbytečně,říkej si, že vše je v pořádku❤️✊✊✊
Jinak mne treba ani neodpovidala MS pri tehotenstvi. Podle MS mel byt o dva tydny vetsi. Pravdepodobne ovulace probehla jindy. 🤷♀️ Ale vse pak naprosto v poradku a ted tu beha skoro rocni 😊 takze se ani neznepokojuj, kdyz nebude sedet uplne datum,ale vyvijet se bude 🙂 drzim palce 😊
@martinapasekova no mám za sebou samovolný potrat, tam bylo vše ok i na utz, pak jsem začala špinit a slabě krvácet, na utz pořád vše v pohodě, asi po týdnu toho slabého krvácení to samo odešlo.. u toho zamlkleho jsem taky začala asi v 5tt špinit a pak na utz byl jen váček.. u obojího jsem neměla ani moc tehu příznaky.. za to teď bez špinění, pořád na zvracení, bolest prsou a pak mi dr řekla, že zatím není srdíčko.. tak já nevím, snad ve středu bude vše ok
@cysticka bohuzel u ZT zadne krvaceni a i nic byt nemusi, prozils jsem ho bohuzel 2x a vse bylo "v poradku".
@martinapasekova urcite bude vse v poradku, tenkrat na utz nemelo byt vo videt, ted uz bude. Kdyby mel podezreni, musi te objednat za tyden, max za dva, mesic by te nenechal. Takze to jr dobry znameni 🙂
Prijde mi, ze naznak embrya tam videt je, jen je jeste moc malinke na to, aby bylo videt srdicko... Zvlastni ze dalsi kontrola az za mesic, me si doktorka zve za dva tydny, kdyz neni videt srdicko... Nicmene si taky myslim, ze bys uz krvacela. Ja mela zamlkle tehu cca 4 mesice zpatky. Na prvnim utz byl videt jen prazdny vacek, ani naznak embrya - doktorka naznala, ze jsem mozna mela ovulaci pozdeji a je proste mozne, ze embryo jeste neni videt. No me se to nezdalo, ptze predchozi tehu mi vyvhazely na den presne a podle mych vypoctu uz jsem mela byt v 7 tt, kdy uz by embryo melo byt videt. No, 4 dny po tom utz jsem zacala krvacet, na pohotovosti stale videt jen prazdny vacek, rekli ze nic nenadelaji a mam pockat do dalsi kontroly u sve dr, kterou jsem mela mit cca za dalsi tyden. Do te soby krvaceni ustalo a na utz uz byla vudet jen uolne cista deloha, jako po ms... Mimi se nevyvijelo asi od 5 tt, krvacet jsem zacala na prelomu 7 a 8 tt... Nastesti jsem nemusela na revizi, takze jsme to mohli zkusit hned znovu a ted uz jsem uspesne na konci 15 tt 🙂
@miskamed tak mám kontrolu za sebou a zatím vše v pořádku 🙂🤗 jsem velký pesimista takže pro mě není vyhráno dokud to malé nebudu držet v náručí, ale jsem klidnější a teď i šťastná 🤗 takže moc držím palce ať to i u tebe dopadne dobře
@martinapasekova veeelká gratulace teď už se jen těš! 😇😍🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Co by mělo být 20.7. vidět? Teprve teď jdeš na kontrolu, kde by mělo být něco pořádněji vidět.