Strach v začátku těhotenství. Mohl alkohol a kouření způsobit něco plodu?

1. pro 2024

Ahojte, mám strašně nepravidelný cyklus, těhotenství jsem zjistila až v 7tt, jenže začala jsem i spinit tak jsem šla ke gynekologovi, na suně viděl jen gestační vak který velikostí odpovídal 6t3d, předepisoval mi duphaston ao 10 dny pokračovalo ao 10dny by byl i plod a akce srdícka,mohlo ten plod poskodit pokud jsem 2dny před zjištěním to jsem byla 6t1d pila 3koktejli kde bylo trochu vodky a 2deci džusu a kouřila

felis
1. pro 2024

Ahoj, nebála bych se toho. Bylo to jednorázově, kourit si teda předpokládám přestala a vodkou se teď taky už neproléváš.

squezy
2. pro 2024

Špatně se to čte. Ale cigaro a jeden koktejl fakt nic neudělá s plodem 🙂 Kdy jdes na další kontrolu? A už nespinis,ne? Doporučuji koupit v lékárně i ascuritin.

1pomnenka
2. pro 2024

NE

mecaira
2. pro 2024

Než jsem zjistila, že jsem těhotná tak jsem lítala na parketu s drinkama a kouřila jednu za druhou😂
Pak jsem teda zjistila těhotenství a přestala i kouřit úplně. Teď tu mam skoro 11M holčičku naprosto zdravou. Takže buď v klidu.

cilkat
3. pro 2024

Většina těch, kdo "si příležitostně dá skleničku" k tomu měla příležitost i v tom období, než zjistila, že je těhotná. Většina ji využila... a i tak se většina dětí narodí naprosto bez náledků té skleničky. (A někteří se i narodí jako "následek" té skleničky... minimálně to mamka tvrdí třeba o mé ségře, o kterou se rok snažila a furt nic, dokud se nepřipila na Silvestra... Segře je 40. je to psycholožka a bez alergií a jiných chrnických potíží 😉 ,)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru