Chtěla bych se jen že zvědavosti zeptat,jak jste to měly u těhotenství se zvracením,bolestmi,únavou atd. a jak jste to měly s pohlavím...Bylo vám stejně u každého těhu a pohlaví stejné nebo přesto jiné???Zkoušeli jste nějaké babské rady nebo výpočty??🤗
@tulipanecek Tri tehotenstvi jsem mela podobne, totozne chute, nevolnosti, vsechno stejne pohlavi. Ted je mi zle mnohem dele a vic, mam jine chute na syry a sladke, pohlavi se dozvim za 14 dni, ale po predchozich uz v opacne neverim 😆.
Dvě těhu a pokaždé docela jiné, i když základ stejný. Nevolnosti jsem skoro neměla (možná u holky ráno větší, ale to bylo tím, že jsem brzy chodila do práce, teď spím i do deseti), únava stejná. U holky chutě na zdravé, ovoce, rajčata, hovězí. U kluka teď klasika kyselý okurky, ostrá jídla, slaná. Kluk vevnitř víc řádí, holka hodně spala. U holky mi vymizely občasné migrénky, u kluka naopak hlava víc bolí i častěji. U holky tlak normální až míííííírně vyšší, u kluka naopak i přes den cítím, že je spíš nižší. Kluk o něco větší břicho, ale už je to tam asi vytahané, byl i cítit dřív (klasika vícerodiček) 😀
Moje mamka má 2 dcery, s náma vždycky prý blila jak amina půlku těhotenství a s bráchou jí bylo jen trošku zle na začátku a jinak jí bylo dobře celé těhu. Prý velký rozdíl. Já mám zatím jen holčičku a musela jsem na neschopenku jak mi bylo zle. Celý den mi bylo na blití a chtěla jsem umřít a v noci mě zas pro změnu pálila žáha, moc jsem si to užila, příště doufám v kluka 😁
@tulipanecek u holek mi bylo zle az dp porodu teď čekám chlapečka a kdybych neměla břicho tak ani nevím, že jsem těhotná.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tulipanecek Dve tehotenstvi bez jakekoli nevolnosti, jednou kluk, pak holka.