Ahoj holky, tuším, že jsem to tady už někde četla, ale nemůžu to najít... Jsem cca 8tt a včera jsem měla dostat MS (podle kalendáře, kdybych nebyla těhotná). Včera i dnes slabě špiním. Je to fakt slabé, ale pěkně mě to děsí. Moje gynekoložka má dovču, tak jí volat kvůli toho nemůžu. Nic mě nebolí, vše je ok. Měla to taky tak některá? Není to červená krev, spíš takové světle hnědé... Předem děkuji 🙂
@1nadenka1 ano, beru fembion 🙂 no u mě je to fakt světlé a jen trošičku, ne záplavy 🙂 jasný, kdybych cítila, že něco není ok, tak poběžím na pohotovost, jen jsem se chtěla ujistit, že je to takhle v malé míře "normální" 🙂 Moc díky! To víš, člověk se pozoruje a cokoliv je jinak, tak nahání hrůzu a strach 🙂 Než jsem si včera spočítala, že bych měla mít MS, tak jsem myslela, že omdlím..
ja som mala najprv svetlo a potom tmavohnedu krv no a v 7tt som potratila, nemusis to tak mat..pisem len svoju skusenost.....
Ahoj, já špinila od konce 7. tt až do poloviny 4. měsíce. V tom 4. měsíci to byla občas i jasně červená krev, ale nebylo jí nikdy hodně, vždy jen pár kapek. Byla jsem teda raději na nemocenské a měla jsem klidový režim.
jak tady píše mesiacik2924 o první jem taky přišla, ale to jsem měla hned tmavy a bolelo mě v podbřišku a u druhého jsem špinila i u třetí ze začátku pak se to srovnalo... v malé míře a krátkou dobu je to podle moji dr normální, ale kdyby jsi z toho pořád měla blbej pocit.. říká se : radši zajdi desetkrát zbytečně, než jednou a pozdě... já po první zkušenosti lítala s každou kravinou...
Ahoj.
S malou som kvôli takému špineniu skončila 2 x v nemocnici na udržanie a nakoniec som mala PN.
Pri druhom tehu sa zo špinenia bohužiaľ vykľul SP. Takže ja by som na nič nečakala a utekala za dr 😉
Ahoj,
já taky začala v 8. týdnu špinit, pak i lehce krvácet. Na UZ vše v pořádku, bijící srdíčko. Dostala jsem něco podobné Ascorutinu vhodné pro těhotné. Táhlo se to až do 11. týdne kdy se potvrdil zamlklý potrat a musela jsem na sál. 😔
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj , já ze začátku taky špinila v období kdy jsem měla dostat menzes, ale je třeba to hlídat, někdy je to i předzvěst počínajícího potratu. ale píšeš že to je světlé tak by to mělo být ok, ale kdyby se to zhoršovalo tak určitě utíkej někam na zástup a nebo na pohotovost... Bereš nějaké vitamíny? mamavit nebo něco co obsahuje kys.listovou? je to dobré hlavně v prvních měsících na podporu plodu proti potratu...