Ahoj jsem hrozne nervozni včera jsem byla na prvni peohlidce vse bylo v poradku. Ale po steru z delozniho cipku jsem zacala slabe spinit a jeste jsem naprestala. Mam pocit ze to zesiluje. .. prosim reknete nekdo ze to h jen po tom vysetreni... dekuju
Já během těhotenství špinila docela často,takže doktorka mi stěr dělala až déle, prý aby mě to špinění nenervovalo, je to dost časté.Snaž se být v klidu a pokud budeš mít pocit, že to sílí, tak si raději na pohotovost zajeď. Kouknou a třeba předepíší ten Utrogestan (také jsem ho brala a vždy do dvou dnů dobrý).
ja v 6.tt dokonc zakrvacela. Sla jsem rano na wc a najednou cira krev. Tak jsme jeli do nemocnice, kde jsem poprve uslysela tlukot srdicka 🙂 Pak jsem jeste zaspinila do cca pulky 4. mesice vicekrat.
Moc vam vsem dekuju.... tak snad to bude dobre... ted mi prijde ze to slabne... manzel na me koukal jak na blazna ze chci jet na pohotovost .... tak jsem nejela. Ake jestli to zase zesílí tak jedu.
ja spinila v tehu dvakrát. poprvé to ještě tehu nebylo uplne jasne ale byl to uz ten asi 6 ty tyden. pak asi v 10tem. poprvé mne zkoukla, podruhe jsem jela na pohtovost. radej zajedte, udelaji utz pripadne daji nejake podpurne prasky. byva to normalni, ale vždy je na miste zkontrolovat.dava se ten ascorutin nebo mozna i utrogestan. vse dopadlo v poradku a v nemocnici namne koukali jako na blba, ze to je prece normalni spinit v tehu ne??? no tak radej jedte, ja na to taky nemela nervy a aspoň jsem videla prdolku na utz.
Tak to je dobře, že tě uklidnili. Pobolívání je určitě normální. Uvidíš co zítra dr.Věřím, že bude vše ok 🙂 Já měla nějaké nepříjemnosti celé těhotenství - špinění, hematom, křeče, otoky, málo plodové vody ... prostě nic moc a nakonec úžasný porod 🙂 Takže držím pěsti.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, měla jsem po stěru ten samý problém, OG mě na to upozornil. Tak jako tak bych ale hlavně pro vlastní klid zašla dnes na pohotovost, nebo hned zítra ke svému gynekologovi, zvlášť pokud špinění sílí. Mně tehdy na pohotovosti nasadili Ascorutin a doktorka zároveň doporučila Utrogestan (nenutila, ale opravdu doporučila...), brala jsem oboje a během 4 dnů se vše srovnalo.