Špiním v 5. týdnu, může to být uhnizďování?

saly1478
26. dub 2019

Už včera jsem spinila cca 2 hodiny pak nic a teď na večer opět jsem začala špinit. Poslední ms byla 24.3. a na testu 2 silné čárky ted v pondělí. Mám strach že by to byl potrat. Může to být ještě uhnízdění vajíčka? Máte s tím zkušenosti? U prvního dítěte jsem měla špinění jen jednou a ne dva dny po sobě. Děkuji za vaše zkušenosti

slunecnice358
26. dub 2019

@saly1478 někdo špíní déle, a víc. Já u první dcery první tři měsíce špinila docela často. Na netu se to i píše, že je to běžná věc. Asi bych se tak moc nebála pokud nejde o krvácení.

lucie01
26. dub 2019

Špinila jsem v obou těhotenstvích a vše bylo v pořádku. Jen mi doktor napsal utrogestan, který jsem brala do konce 3 měsíce.

saly1478
autor
26. dub 2019

@lucie01 co je to ten utrogestan?

slunecnice358
26. dub 2019
luckylee
26. dub 2019

Ja spinim docela casto.I po nejake namaze nebo tezkym dni.
Dole je vsechno prokrvene a velmi citlive.Vse se zvetsuje a roste.
Dnes jsem byla na gynde ,jsem na konci 10tt a vse v poradku.Na spineni mi doktor jen rekl ze to je normalni.Pokud nemas velke bolesti nebo netece hodne krev tak se neboj.☺
Ono to ve finale je opravdu jen bud a nebo.Ovsem pokud by ti nejake zobani psychicky pomohlo tak si s tim klidne nekam zajdi.☺

zelenaesmolda
26. dub 2019

@saly1478 necekas,ze ti nekdo da diagnozu pres internet a bez jakehokoliv vysetreni,ze ne?
zensky ja tohle fakt nechapu,kdyz spinim v tehotenstvi tak jdu k doktorovi a nesedim na netu ne?

ivuska1986
26. dub 2019

@saly1478 ahojky, já spinila do 12 týdne, urco bych zašla na gyndu, brala jsem utrogestan a ascorutin. Držím palce

saly1478
autor
26. dub 2019

@zelenaesmolda nechci tam být za blbce byla jsem tam a prý je to uhnízdění a kontrola 7.5.. Jinak se to opakuje jak jsem zmínila. Sestra v minulém tehu řekla že chodím s každou kravinou a že mají i jiné věci na práci než řešit kraviny. Tak se zde ptám pouze na zkušenosti. Nic víc. Nechci zase dostat sprdaka.

zelenaesmolda
26. dub 2019

@saly1478
vzhledem k tomu,ze jsi laik na nemas zdravotnicke vzdelani tak nemuzes vedet jestli je to kravina nebo ne.od toho tam ti doktori jsou a pokud ti neco takoveho sestra rekla tak bych na ni podala stiznost protoze to si fakt nesmi dovolit! a lepsi dostat sprda nez potratit.v prvni rade bych vymenila gynekologa.

terka555
27. dub 2019

@saly1478 hlavne neres ty hloupy ustepacny poznamky tady...zajdi pro jistotu na gyndu, vzdy je lepsi jit stokrat zbytecne nrz aby se neco zanedbalo🙂 nejakou hloupou sestru neres jde tady o tvoje mimco🙂 popripade se zmin doktorovi ze je neprijemna oni si to vyresi, taky jsem mela problem se sestrou a hlavni lekar to s ni resil🙂

fijanek
27. dub 2019

Hezký den, pokud Ti sestra řekla, že nemáš chodit s každou karvinou, tak bych uvažovala o změně doktora. A jinak bych k doktorovi určitě šla, klidně i na pohotovost teď o vikendu, ať máš klid.

saly1478
autor
27. dub 2019

Děkuji za vaše názory. Zvazim změnu lékaře.

holkaokomodra
27. dub 2019

Ahoj holky, a hlavně zakladatelko, já jsem v 6tt a začala jsem krvácet jako blázen, tak jsem, vzhledem k předešlým několika potratům, jela asi až po dni a půl do nemocnice (řikala jsem si - je to zase tady, stejně nic nezmůžu). No a všechno je jinak! dutinka tam furt je, dostala jsem utrogestan a ještě před první pilulkou se krvácení změnilo na špinění, který pořád přetrvává, ale jen lehce. Takže jednak bych tě tím chtěla uklidnit, jestli máš špinění jednou denně k večeru neplaš, i když nikdo ti samozřejmě nezaručí jak to dopadne, hlavně buď v klidu! Já jdu na kontrolu v pondělí a jsem zvědavá jestli tam v tý dutince něco přibude... čekání je šílený, nejistoty taky, takže jestli chceš sdílet jak jsme na tom klidně se ozvi 🙂 třeba nám to ve dvou líp uteče. Držim palce!

smajlinka22
27. dub 2019

Při druhém těhotenství jsem taky špinila 13.12. potvrzeno těhotenství, ještě nebylo vidět srdíčko, druhý den špinění, které trvalo přes celé Vánoce (takže samozřejmě nervy a pořád na záchodě) 12.8.2018 se mi narodil krásný,zdravý,čtyřkilový kluk. 🙂

priefi
3. kvě 2019

@saly1478 ja mam zkusenosti, poprve to byl zacatek konce a podruhe to byl hematom a v postylce mi spinka 4m mimi 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru