Ahojky ženy mám dotaz špinili jste v 8- 9 týdnu po pohlavním styku. Břicho mě nebolí jen špiním tmavě hnědou je to na intimku na kontrolu mam jit 24.8. Potřebuji si o tom s někým pokecat. Je to moje první těhotenství a v září mi bude 34. Tak jsem vyplašená.
Ahoj, já jsem špinila mezi 8. až 12. týdnem. Šla jsem k doktorce, ta udělala ultrazvuk, aby zkontrolovala, jestli tam není náhodou hematom (těm muže ohrožovat miminko). Já tam nic neměla, pravděpodobně bylo špinění způsobeno křehčím deložním čípkem. I tak mě raději poslala na dva týdny na nemocenskou. Být Tebou, tak raději zavolám nebo rovnou zajdu na gyndu, za to nic nedáš 😉 hlavně se neboj, že budeš za hysterku nebo tak, oni jsou na to zvyklí a určitě ti nikdo nic negativního neřekne 🙂
Holky dík za podporu nebylo zdravé a života schopné. Jdu zítra na revizi už jsem se v brečela horší by to bylo prý ve 4- 5 měsíci to už je mimi cítit.
@katakubova To mě moc mrzí, tohle mám za sebou, jsou to dva měsíce, v 10. tt ☹ Držte se...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katakubova Rozhodně to normální není. Zašla bych k doktorovi hned v pondělí (nejpozději, já bych asi jela na pohotovost, ať raději udělají UTZ) a nečekala ještě skoro týden. A rozhodně bych dál nesexovala...pro klid duše si tam zajeďte 😉