Špinění v těhotenství. Máte zkušenost?

lennypenny
14. črc 2024

Ahojte holky,

minulý týden jsem byla v CAR 8+0, těhotenství odpovídá 6+0. Vše dobre, domluvili jsme se na další týden na pátek, že mi udělají ultrazvuk a mělo by tam být srdicko. HCG 15 000. Za par dni jsem byla na WC a tam světle růžová krev, tak jsem se vylekala a druhý den zavolala své doktorce na gyndu. Šla jsem k ní, udělala ní vyšetření zrcadly, které bylo hodně bolestivé (ona je ras), ultrazvuk a říkala, že to vypadá hrozně, nevidí to moc dobře, že v Praze byli ke mě teda dost velkorysí a že si myslí, že už by dávno srdíčko mělo být a ať přijdu k ní ve čtvrtek, že se teda koukne a podle toho mě kdyžtak posle na potratovou pilulku, ať to netlačím před sebou. Od ty doby pořád spinim hnědou krvi a dole to mám hodně citlivé. Řeknu vám, že od toho patku jsem úplně v depresi, že je to v p*deli, že už by to bylo druhé zamlklé těhotenství. Než jsem tak šla byla jsem úplně v pohodě. Mám PCOS, takže ovulace klidně mohla přijít déle. Prosím uklidněte mě, že to dopadne dobře! Měla jste to některá taky podobné? Takto posunuté?

martulka88
15. črc 2024

@lennypenny Když jsem otěhotněla podruhé, tak od cca 8-10tt jsem špinila. A trvalo to do 20tt. Musela jsem odpočívat a brala dva druhy léků. Naštěstí se nic nepokazilo (byl tam hematom) a mám doma duhového 2,5letého rošťáka ❤️ Každopádně je trochu divné, že jsi měla být 8+0 a byla jsi 6+0. Týden není nic alarmujícího, ale ty 2 je už divné. Uvidíš, jak dopadneš. Jdeš ve čtvrtek a hned v pátek car? Pokud ano, tak bych asi vydržela do pátka do caru (povětšinou mají i lepší UZ jak gynda). Já bych se asi spíše otočila na car.

lennypenny
autor
15. črc 2024

@martulka88 no ale zase u mě ty ovulace díky PCOS jsou nejisté. No uvidíme, jdu do CAR, dneska jsem to zavolala svoji gynde, že jdu do CAR. Ach jo, tak bych si to přála ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru