Špinění v raném těhu. Tmavší hlen s krví. Měla jste to některá?

20. lis 2019

Ahoj holky, prosím uklidnete mě, na gyndu jdu zítra.
Dneska jsem si kychla a hodně mě zabolelo vlevo v podbřišku. Měla bych být v 4+6tt. Po dvou hodinách jsem měla na toaletním papíře tmavší hlen, jako s krví. Omlouvám se za popis, ale dost mě to vyděsilo. :( Měla ste to některá? Dekuju.

theronnie
20. lis 2019

Já jsem to tak měla, jednou takovou kapičku asi v 10 týdnu, jela jsem hned na pohotovost a dali utrogestan na týden, bylo to v pořádku. Teď jsem 29tt. Já bych v tvém případě jela, pro jistotu.

aneta15
20. lis 2019

Já začala spinit v 6 týdnů, byla jsem na pohotovosti a nedali mi nic, doktor mi řekl, že buď a nebo. Řekl mi, že nesouhlasí s umělým udržováním těhotenství, že pokud je embryo v pořádku udrží se. Teď jsem ve 13 týdnu a je vše v pořádku

jituli84
20. lis 2019

Ve 4+6 na ultrazvuku stejně nic neuvidí a nic moc vám neřekne, ono je to v začátku bud anebo, myslím, že vám max nasadí utrogestan. Já když jsem začala špinit , tak to nedopadlo, ale je taky spousta případů , kdy to nic neznamenalo.

pathan
20. lis 2019

Na pohotovost nebo gynekologii je chodit naprosto zbytečné. Prostě to buď dopadne nebo taky ne.

suzana001
21. lis 2019

Vydržet a čekat co bude nebude. V takto ranném těhu nikdo nic neudělá ani tě jako těhu defakto neberou.
Jelikož je první trimestr rizikový může se stát cokoliv a je třeba s tím počítat. Pokud plod bude mít správný vývoj rozhodně se v pořádku udrží.
Pokud ne příroda to zařídí jinak. Ale buď v klidu pokud opravdu silně nekrvácíš červenou krví myslim si že to nebude nic hrozného🙂
Držim palce ať je vše ok🥰

zdravuska1989
21. lis 2019

V 8tt jsem začala spinit (na vložku), MUDr mi řekla že když je to tmavě spineni a ne jasná krev, tak se většinou nic neděje, ale kvůli těžké práci musela jsem na měsíc na pn, dostala jsem utrogestan + ascorutin, zákaz sexu a krvácení přestalo asi po 14dnech lezení a bolesti... Teď jsem 28tt a brouček má o 200g víc než by měl mít 😉

krupka3
23. lis 2019

Tmava krev neznaci problem, jen cerstva svetla. A ver mi, ze ani s tou cerstvou svetloiu v 5tt nikdo nic neudela, pojedes kamkolov uplne zbytecne. 1.trim. je o tom, ze pokud to ma byt, bude, a pokud nema, tak nebude. Nestresuj se, cokoliv ti u dr napisou stejne nebude vic nez placebo a v 5tt neuvidi nic ani na utz.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru