Ahoj všechny zkušené maminky,
Prosím vás o radu, zda mam začít panika řiť nebo mohu zůstat v klidu. Dnes jsem začala trochu špinit. Ke to taková nahnedlá barva a není to nijak silné,alespoň zatím ne. Jsem v 9.tt a navíc jsem v tuto dobu měla vždy své dny. Je to normální? V úterý jdu na krev, tak jestli stačí az tam nebo mam zamířit na pohotovost. Všem moc děkuji za odpoved
Já jsem v 7.tt a taky špiním, dnes první den + mám bolest břicha.. volala jsem si na gyndu, tam mi řekli, že mi stejně nepomůžou, že bud to vyjde nebo ne.. v pondělí mam jit na kontrolu, tak počkám.. 😕
Při prvním těhotenství jsem v 7. týdnu začala slabě špinit. Byla to světle červená barva a taky jsem pro jistotu jela do porodnice. Nic zvláštního nezjistili.Pro jistotu mě tam nechali týden dokud špinění nepřestalo.Od té doby žádné problémy. Ve finále se mi narodil po termínu zdravý kluk.
Neztrácej naději. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja bych jela na pohotovost. jsem čerstvě propuštěná z nemocnice, krvácela jsem,ale hodně. Odešel mi hematom. Ted taky kapku pošpiňuju...