Špinění v 6. týdnu po vysazení Ascorutinu

tynuska90
24. říj 2017

Ahoj, zdravím.
Potřebuji poradit nebo uklidit. Jsem těhotná, 6tt, při zjištění jsem špinila, tak mi doktorka napsala ascorutin 3 x denně a utrogestan 3x denně, teď v neděli jsem měla ascorutin vysadit a dnes večer na vložce hnědé a na toaletaku růžově červené. Co to může znamenat? Ještě jedna věc, je to druhé těhu, poprvé jsem o to minulý rok přišla. Nechci něco zanedbat... stalo se to už někomu, ve čtvrtek jdu k doktorce, ale chtěla jsem vědět vaše názory. Děkuji :-\ 🙂

pavca1982
24. říj 2017

Těžko říct já krvácela taky druhé třetí i čtvrté těhu to třetí nevyšlo jinak mám tři děti.Držím palce😉

hance89
24. říj 2017

Teď mám podobný problém, jednorázové jsem hodně zakrvacela a od té doby spinim, beru 3x denně utrogestan. Doktor říkal, že mám být optimista, při kontrole na ultrazvuku byl gestacni váček a hladina HCG roste. Tak snad to dopadne a při další kontrole už uvidíme i srdeční akci. 🙂

hance89
24. říj 2017

Hlavně je důležitý klidový režim, mě okamžitě vypsal neschopenku. Taky mám za sebou jeden samovolný potrat a jedno zamlklé

tynuska90
autor
24. říj 2017

@pavca1982
Tak snad to bude v pohodě, minule, když jsem o to přišla, tak jsem špinila dost do hněda... ale stále mám citlivá prsa, tak se tím trochu uklidňuji.
Nechci o to podruhé přijít... :-\ ale děkuji 🙂

tynuska90
autor
24. říj 2017

@hance89
Teď ve čtvrtek by snad mohlo jít vidět srdíčko. Doufám....taky mi chtěla dát neschopenku, teď mám ale dva týdny volna, ale ted v ten čtvrtek si ji nechám vypsat. Nechci nic zanedbat... asi budu muset znovu brát ten ascorutin. Zavolám zítra doktorce a uvidím.

tynuska90
autor
24. říj 2017

@hance89
Jinak gratuluji, určitě vše dobře dopadne🙂

linee
24. říj 2017

@tynuska90 tak klidne zajdi do lekarny a kup si ho.Je volne prodejny,je to v podstate vitamin C.A nebo vydrz a zitra zavolej dr.Muze a nemusi to nic znamenat.Drzim palce!!!

hance89
24. říj 2017

@tynuska90 tak držím palečky, mě kontrola čeká až v úterý , ale ještě asi nic nebude vidět :/ pak dej vědět 🙂

tynuska90
autor
24. říj 2017

Děkuju moc holky, zitra zavolám a ve čtvrtek kontrola, tak uvidím a dám vědět... 🙂

hance89
26. říj 2017

@tynuska90 tak co jak jsi dopadla?

tynuska90
autor
26. říj 2017

@hance89
Špatně. Zamlkle, už po druhé. V pondělí jdu na kyretaz. Podle poslední menstruace by to měl být 8tt, podle ultrazvuku 6tt. Vůbec žádná srdeční akce a velikost asi 1,5mm.Prý by se měly udělat nějaké genetické testy...když už je to dvakrát... :-\ :-\ ach jo

hance89
26. říj 2017

@tynuska90 tak to mě mrzí :(a nebylo by lepší ještě počkat? Někde jsem četla, že slečna měla něco podobného počkala a nakonec prcek vše dohnal. A s tou kyretáži? Možná bych taky počkala, jestli si s tím tělo neporadí samo. Mě genetiku dělali hned jak jsem nastoupila do Caru a nic, vše v pořádku a přesto taky 2x potrat. Drž se

fandysek_1
26. říj 2017

@tynuska90 je to smutné, ale ani genetika nemusí nic objevit. Také jsem prošla dlouhou cestou, zkus čínskou medicínu 🙂. Bude zase dobře 🙂

tynuska90
autor
26. říj 2017

Uvidíme, snad to do třetice výjde. Díky za podporu, opatrujte se 😘

hance89
27. říj 2017

Určitě , jak se říká do třetice všeho dobrého 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru