Jsem v 6tt a dnes odpoledne jsem začala špinit. Po hodině to přešlo. A teď opet. Když se utru tak mám krev na papíru a na vložce spíše lehounce špinění. V pondělí 11.10. si mám jim k lékaři pro tehu průkazku. Mám strach ☹ máte někdo zkušenosti? Popřípadě dá se nějak poznat , že bych potratila?
@jajajungmannova A je mimi v děloze? Bohužel jestli potratíš se nepozná, je to buď a nebo 🙁
Může to být cokoliv...potrat, nebo podrážděný čípek, prasklá žilka 🤷🏻♀️ jsi uplně na začátku, bohužel se může stát cokoliv...ona ani ta průkazka ti nezaručí, že vše bude ok...většina doktorů ji dává až kolem 12tt, kdy je to nejhorší období už pryč 🤷🏻♀️
@wladimira právě nad tím přemýšlím ☹
@klokanka31 jojo je v děloze. 🙂
@izzylka já jsem se právě také divila... Protože u prvního tehu jsem dostala průkazku až 11tt . A vůbec jsem toto neměla u syna .. to bylo úplně bed problémů
@jajajungmannova myslím ze nic nepokazis návštěvou lékaře. Drzim pesticky 🍀🍀🍀
@marselina děkuji. Raději jedu
@jajajungmannova delas Dobre. Drzim pesticky 🍀🍀
@jajajungmannova Snad bude všechno v pořádku 🍀 kdyžtak pak dej vědět 🙂
@jajajungmannova držím palce, at to nic není 🍀
@jajajungmannova
To muze byt hematom-velmi caste na pocatku tehotentvi. Casem se vstreba. Drzim pesti at je vse v poradku.
@jajajungmannova Jak pak jsi dopadla? Moc na tebe myslím aby vše Dobre dopadlo💗💗💗🍀🍀🍀
@marselina omlouvám se nějak jsem neměla náladu psát ☹ vůbec nevím co si o tom myslet. Doktor mi řekl, že mu šestý smysl říká, že to je špatne . Protože plod je velký 11mm, srdeční akce je krásná ale váček je velký jen 14mm což je prý špatně . Prý by měl být 2x větší .. tak dnes jsem byla má odběrech na HCG a příští týden zase a uvidíme jak se hodnoty zvednou . A pokud se nezvednou tak jak mají tak budu muset na interupci :'(
@jajajungmannova to úplně chapu ze jsi nemela chut napsat po takových zprávách.
Budeme verit, ze všechno Dobre dopadne, hcg pekne poroste a mimisek všechno dozene.
Vím, ze je to těžké, ale snaz se být v klidu kvůli sobě i miminku.
Budu moc moc držet pesticky 🍀🍀🍀🍀💗💗💗💗
@marselina moc děkuji a doufám že se vše srovná . Opravdu děkuji
@jajajungmannova Budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne ❤️🍀
@jajajungmannova
Take preji at to dobre dopadne 🍀❤
@mourovatakocka děkuji moc
@luhana děkuji ❤️
@marselina tak bohužel to nevyšlo ☹ dnes jsem byla na ultrazvuku a srdíčko už vidět nebylo... Takže zítra jdu na zákrok :'( tak snad to příště vyjde
@jajajungmannova jezisi to mě strašně moc mrzí😢😢😢ani nevím co napsat. Drz se, myslím na tebe💗🍀
@marselina děkuji. Ještě že mám doma jednoho 2leteho roubíře který mi pomáhá to vše zvladat
@jajajungmannova
To je mi moc líto...
@jajajungmannova Určitě to příště vyjde, je mi to líto 😞
Tak se s vámi podělim o mou příšernou zkušenost... 21.10. jsem měla jít na revizi... Šla jsem do nemocnice a tam mě drze odmítli protože nejsem očkovaná a testována na COVID... Takže mi dali termín testu na pondělí a v úterý, že mi udělají revizi.... Včera ráno jsem šla na WC a samovolně jsem potratila ( dost nepříjemný pocit) . Hned jsem jela na pohotovost s tím abych věděla zda vše odešlo ... Pan doktor se úplně divil že mi paní doktorka neudělala zákrok hned toho 21.10. No naštěstí vše odešlo tak jak mělo a já jsem v pořádku doma a na revizi nakonec nemusím. Ale můžu říct ,že jsem z toho jednání snad ještě víc hotová než z toho co se stalo
@jajajungmannova
No to je opravdu otřesné! Nemám slov...Ještě, že jsi naštěstí v pořádku. Ale ten přístup je neskutečný!
@jajajungmannova Vše odešlo přirozeně a pakliže tam nezůstalo nic, tak je to pro tělo v podstatě lepší. Pamatuju si velmi nepěkné jednání jedné doktorky, když jsem byla s prvním potratem v nemocnici, nesla jsem to špatně, jako by nestačil ten zážitek samotný, ještě to musí člověku zpestřit. Je mi líto, že sis to musela ještě takhle vylepšit :( V rámci možností odpočívej, se synem ať se jde vyřádit ven někdo jiný a zase bude dobře. Jak se říká, na blbce nenarazíš 😒
@mourovatakocka přesně tak... Některe jednání je opravdu otřesné. Ale bohužel s tím nic nenadelame...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jajajungmannova byt tebou skocim si na pohotovost 🙏🏻