Dobrý den mam taky dotaz jsem v 6tt těhotenstvi a už týden špinim užívam Utragostan každý večer 2tabletky chtěla jsem se zeptat jestli to některa z vas taky tak měla
@pacapusu ahoj,já to měla v prvním tehu.spinila jsem od 7 týdne do cca 13 týdne a příčinou byla vcestna placenta.bylo to prvním tehu,tak jsem jen ležela a odpočívala,hrozně jsem se bala....výsledků je dneska 12 let ,odmlouva,má děsně mastný vlasy a pocit,že mu nikdo nerozumí.....😁držím palce😁
@jjasmina obdobně, nejdříve růžový výtok , pak lehké krvácení, přidaly se děsné bolesti a skončilo to revizí 😟a u synka,byť jsem preventivně byla na rizikovém, celé těhotenství bez potíží až na překotný porod...
@pacapusu Já u prvního těhotenství špinila, doktorka mi dala duphaston, aby se kdyžtak mimi udrželo, no a bylo to mimoděložní 😞
@pacapusu Měla jsem od začátku Utrogestan v dávce 2-2-2, v 6. týdnu jsem 2 dny špinila a máme syna 🙂.
já špinila až snad do 17tt s tím že jsem do 12tt brala taky utrogestan, pak mě řekla doktorka že mám nízko placentu a at hodně odpočívám a moc dlouho nesedím teď jsem 19tt a všechno dobré 🙂
Děkuji holky za odpovědi a ještě jsem se chtěla zeptat hněde špiněni a semtam takove vlasečnice měla některa z vas??
@lidija1234 tak držim palečky ať vše dobře dopadne 🍀
@amazonkajanik přesně, oproti tomu kolegyně krvacela a porodila.Je zajímavé, že někomu se mimi udrží a nu někoho je to hned v trapu
@pacapusu děkuji🍀 jinak hnědé špinění jsem měla a jednou hodně silné až krev tak jsem byla furt z toho ve stresu a gynekološku jsem viděla častěji jak kamarádku :D měj klidový režim a když se ti nebude něco zdát zajdi radši na gyndu 🙂 začatek je sice bud a nebo ale člověk chce udělat vše proto aby to dobře dopadlo ❤ budu držet place a hlavně se nestresovat 🍀
@pacapusu Ty vlásečnice, pak i větší cosi jsem měla u toho mimoděložního...
Tak holky jsem hospitalizovana v nemocnici dneska jsem zacla krvacet .. ale mimi je v pohodě ale raději si mě tu nechali muze se to zmenit z hodiny na hodinu .. dali mi injekci a krvaceni ustalo
@lidija1234 děkuji ❤️
@pacapusu Tak snad to bude dobrý 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@klokanka31 snad ano mam mit klid na lužku ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pacapusu co jsem tak slyšela, tak někdo špiní třeba i celý první trimestr a je to v pořádku a někomu špinění znamenalo blížící se potrat. To ti bohužel asi nikdo neřekne, co to znamená u tebe 😐 já suverénně krvácela v pátém týdnu a je z toho zdravá dračice a pak jsem špinila asi 10 dní v kuse a zatím je to dobrý. Nebrala jsem nic, ale já to brala tak, že buď to vyjde nebo nevyjde a vezmu to tak jak to je.