Ahooj, jdu si pro uklidnění. Mám za sebou jednou ZT a jednou SP, dnes jsem ráno na WC začla špinit, tmavě hnědý hlen. Jela jsem se hned nechat zkontrolovat na gyndu, kde podle ultrazvuku je vše v pořádku a srdíčko bije. Ale i tak moc v klidu nejsem, myslíte, že to může být začínající potrat, i když srdíčko ještě bílo? Všude čtu, že špinění hnědé nedopadlo dobře 😩
@dashyyy a na příčinu nepřišli? Kéž by, už bych další ztratu miminka nezvládla 🥺 děkuju
nejsem si úplně jistá, je to už docela dlouho, ale myslím, že to bylo hodně prokrvenou sliznicí.. chápu, že je to velký stres, ale zkus myslet pozitivně 😉 byla jsi na kontrole, srdíčko tlouklo, tak se svišťovi daří dobře 😉
Špinění je běžný jev v těhotenství, úplně normální. Nesmíš, ale krvácet.
A pro uklidnění - spinila jsem až do porodu. U mě to bylo tak, ze kdybych nespinila, tak se bojím, že je něco špatně.
Špinění jsem měla v druhém těhu (první skončilo mrtvým porodem v 9.měsíci). Začala jsem špinit v 10tt a měla jsem tam i hematom. Nasazen acortutin a teď nevím název druhého léku (asi progesteron?). Špinila jsem do 20tt a teď mi v košíku spinká zdravý 4,5měsíční poklad ☺️
@martulka88 nebyl to duphaston? ten se myslím dává na udržení
@dashyyy Nn, našla jsem to utrogestan jsem měla.
Super holky, děkuju moc za odpovědi. Nezbývá nic než doufat, že to dobře dopadne. Utrogestan jsem taky dostala 🙏
Špinila jsem v 10 tt a ,,miminko,,bylo bez❤
Držím palce, ať to u Tebe dobře dopadne.....
Špinila jsem od 7.-10. týdne. Dost mě to stresovalo, ale gynekolog mi řekl, abych si toho nevšímala a přišla leda kdybych začala krvácet. Teď jsem 15.týden a zatím dobrý.Držím palce. 😉
@vikysek0987 to mě mrzí 😩 hrozné, že se tohle musí dít. Děkuji 🍀
@elfka21 jee tak to je super zpráva, kéž by to takle dobře dopadlo i u mě ☺️
Děkuji ❤Je to hrozné, ale říkala jsem si,když to muselo přijít tak jsem ,,ráda,,že takhle na začátku, než kdybych měla o miminko přijít nedej bože později....Tři měsíce na to jsem otěhotněla, malá se drží a modlím se,ať semnou vydrží do samého konce 🙏Tobě přeji to samé, ať se miminko drží zuby nehty ❤Však to nemusí za každou cenu znamenat nic špatného, občas se to prostě děje,tak vám oběma moc,moc držím všechny palečky 🍀
Já v 10tt masivně krvácela ale tak že jsem seděla na záchodě a čůrkem ze mě tekla krev. A vše bylo naprosto v pořádku 😊 jen jsem měla hematom
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já jsem špinila skoro celé těhotenství a doktor říkal, že hnědé špinění není takový problém jako třeba krev.. věřím, že to bude dobré 😉