Špinění po vaginálním UTZ. Je to normální?

e7
26. únor 2020

Hezký den, jsem poprvé těhotná. Dnes mi lékař dělal vaginální UTZ, říkal, že je vše v pořádku i srdíčko už bylo vidět. Přijela jsem domů a začala jsem špinit. Je to normální? Je to po tom ultrazvuku? 😔

jjasmina
26. únor 2020

@e7 Může bejt a nemusí, zavolala bych alespon lekaři

misath17
26. únor 2020

@e7 ahoj,já jsem 9+0 a Spinila( hnědé) jsem skoro každý den,tři týdny v kuse. Minuly týden to přestalo a zatím nic,ani známka. A dle UZ zatím vše v poradku. Doktorka nevedela čím to je,prý se to stává a kolikrát se nepřijde na příčinu. Napsala mi utrogestan a Ascorutin. Procetla jsem hodně diskuzí a stává se to velmi často a velmi často to nic neznamená,kór u tebe když to bylo po UZ tak bych byla v klidu,když by se to opakovalo zajdi si raději k doktorovi ať tě uklidni🙂

e7
autor
26. únor 2020

@misath17 děkuji, já jsem se snažila taky něco najít ale asi neumím hledat, našla jsem jen minimum. Hlavně jsem byla v šoku, když mi lékař řekl, že je vše ok a najednou toto 🤔 doufám, že to do zítra přejde.

barmil
26. únor 2020

Spinila jsem cely prvni trimestr. Stacilo dele stat, nebo sedet, stres, utz, sex..
Ted jsem 22.tt.
Doktorka rikala, ze to je vse prekrvene, jak roste Deloha, sliznice, atd. Nemusite vubec krvacet z delohy, muze to byt kolem cipku, vagin. vchod..
Staci vzit Ascorutin, je volne prodejny a byt v klidu.
Ascorutin /vit C by potrat ci jine komplikace nezastavil, ale prekrvenou prasklou cevku ano.

anita003
26. únor 2020

Mě třeba doktor vždy upozorňoval, že po utz můžu špinit a taky se tak v začátku stalo... Takže bych neplašila, za den, dva by to mělo být v normálu...

i_vet2
26. únor 2020

Ahoj, mě teď na kontrole upozornil, že se to po vyšetření může stát, tak ať se nestresuju, když to trvá den, dva o nic nejde a po vyšetření je to normální, tak neboj

e7
autor
26. únor 2020

Všem moc děkuji, mě nic právě neřekl a ještě to nechceme nikomu říkat, takže se nemám s kým poradit🙂

krupka3
27. únor 2020

Ano, je to normalni. Cipek je prokrveny a jakekoliv podrazdeni muze zpusobit krvave spineni. Resit je treba jen pokud pretrvava dlouho nebo neslabne, ale naopak sili.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru