Zdravím! Jsem v 7tt a dnes jsem po styku velmi lehce špinila. Asi po dvou hodinách už byl výtok zase čistý. Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální, nebo jestli si mám zajít k doktorovi. Jsem momentálně na měsíc v zahraničí tak to není úplně jednoduché tady nějákého gynekologa najít. Děkuji za odpověď!
Taky jsem na začátku těhotenství špinila a doktorka mi říkala, že se to stává dost často a pokud to není vyloženě krvácení, nevadí to. Když to bylo jen málo a rychle to přešlo, myslím že můžeš být v klidu 🙂
Normalni to v tehotenstvi neni, ale bezne ano....nemusi to nic znamenat ,ale take muze......to ti nikdo bez prohlidky nerekne....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zrovna dneska mi na gyndě říkali, že se po styku může vyskytnout špinění, abych se toho nelekla - že to nemusí nic znamenat, ale mám vždy přijít na kontrolu k doktorovi, aby se na mě podíval...Jestli to nebyla vysloveně krev, ale jen špinění a chvilkové po styku, odpočívala bych, kdyby se to vrátilo, tak bych hned šla k doktorovi...Je to na tobě 😉