Zdravim devcatka, dne 9.9 jsem mela uspesny trasfer.. od 4.10 jsem lehce spinila a dne 6.10 jsem mela po ket prvni ultrazvuk, srdecni akce vse v poradku byla jsem 6+4. Dojela jsem domu vse bylo ok.. jeste ten den okolo 6te vecer jsem zacala silne krvacet i se sliznici,myslela jsem ze je konec nicmene v nemocnici nasli srdecni akci a vse v poradku.. brala jsem asi tak 4 dny po tomto incidentu ascorutin 3x2 pak jsem sla ke svemu gynekologovi ktery mi rekl muzete vysadit ascorutin a kontrola za 3 tydny vse bylo ok. Ale od te doby jsem zas zaspinila nekolikrat je to tak ob den.. dva, vzdy radsi vezmu aspon 1 ascorutin a pak je zas klid. Dnes jsem 8+0 jinak beru amalgen 2x1 estrofen 3x1 a acidofolikum 1x plus na redeni krve. Otazka.. mela jste nektera zkusenosti se spinenim? Docela me to desi.
@paulita7 Špinila jsem minimálně a miminko bylo bez srdeční akce....
Držím palečky, ať je u vás vše v pořádku a narodí se zdravé miminko 🍀
Děkuji děvčátka ja jsem po tom krvaceni hrozne vystresovana ja vim clovek by na to nemel myslet ale kdyz jste po takove zkusenosti tak proste mam strach❤️🤗 vážně jsem si myslela ze je po svem.. kdyby jste vedeli co vsechno ze me ten den odeslo divila jsem se ze mimi se drzi zuby nehty❤️❤️ fazolka moje no
@paulita7 Špinila jsem u druhého syna od 10tt. Brala jsem ascorutin a utrogestan do 20tt. Měla jsem hematom a nyní mi 8měsíční syn spinká v postýlce ❤️
Dekuji na zitra jsem objednana ke svemu gynekologovi 🥺 ale mam strach
Tak hlasim ze bohuzel tam mam obrovsky hematom🥺.. doporuceny - ascorutin a klidovy rezim❤️ ale ze se tam objevil po tydnu je fakt velky asi tak 3x vetsi nez fazolka a to jsem 8+3 tak snad bude vse v poradku🥰❤️
@paulita7 Mně se taky objevil hematom zničeho nic. A nakonec mám tady 8měs. syna ❤️ Určitě to dobře dopadne, ale opravdu dodržuj klidový režim 😊
Dekuji děvčata ❤️❤️❤️❤️🤗🤗 jsem v klidu jen by me zajimalo jestli teda spineni je dobre ze hematom odchazi nebo ne?
@martulka88 jak jsi to mela ty prosim? A kdy popripade hematom zmizel?😇
@paulita7 Já špinila od 10 do 20tt. Celou dobu jsem brala ten ascorutin a utrogestan. Jakmile jsme totiž začali vysazovat po 3týdnech, tak se to zase zhoršilo. Ale hematom zmizel asi do 2týdnů 😊 A opravdu jsem jen ležela.
@martulka88 dekuji za odpoved no ja jdu na kontolu az 1.11 tak ze se do te doby nic nedozvíme.. no jo lezim ale taky potrebuju fungovat tak ze z lehka uklid a mensi nakupy no 😇
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@paulita7 Já to měla...V jednu chvíli to bylo tak zlé že jsem volala Mudr..Ten řekl že se mám zabalit a vyrazit na kyretáž.... Přijela jsem vyřízena do nemocnice.. Ultrazvuk...A lékař mi tam řekl proto jste tady??Tak mu říkám že krvácení atd...Mimi bylo naprosto v pořádku 🙏🍀❤️ Měla jsem hematom... Zůstala v nemocnici kde mi podávali přes den Ascorutin a večer injekce na ředění krve, tehdy jsem tam byla dva týdny skoro... Vše se sklidnilo skoro na 12 týdnu... Těhotenství jsem měla rizikové a že brzo porodim a mimi bude malé....No ... Běhala jsem na vlak, přenášela a to jsem myla okna, běhala po schodech atd ..Nic...A mimi teda bylo pěkné přes 3 kila půl metru....😁😁No co ti budu povídat...Neboj se,bude to v pořádku 🙏🍀❤️ To se někdy děje.. Ať tě řádně vyšetří a klidně hospitalizace když bude nutná... Kamarádka taky měla problém stejný i ona nakonec porodila naprosto v pořádku 🙏🍀❤️