Špinění od 6. tt nepravidelně. Máte zkušenost?

paulita7
16. říj 2022

Zdravim devcatka, dne 9.9 jsem mela uspesny trasfer.. od 4.10 jsem lehce spinila a dne 6.10 jsem mela po ket prvni ultrazvuk, srdecni akce vse v poradku byla jsem 6+4. Dojela jsem domu vse bylo ok.. jeste ten den okolo 6te vecer jsem zacala silne krvacet i se sliznici,myslela jsem ze je konec nicmene v nemocnici nasli srdecni akci a vse v poradku.. brala jsem asi tak 4 dny po tomto incidentu ascorutin 3x2 pak jsem sla ke svemu gynekologovi ktery mi rekl muzete vysadit ascorutin a kontrola za 3 tydny vse bylo ok. Ale od te doby jsem zas zaspinila nekolikrat je to tak ob den.. dva, vzdy radsi vezmu aspon 1 ascorutin a pak je zas klid. Dnes jsem 8+0 jinak beru amalgen 2x1 estrofen 3x1 a acidofolikum 1x plus na redeni krve. Otazka.. mela jste nektera zkusenosti se spinenim? Docela me to desi.

worena
16. říj 2022

@paulita7 Já to měla...V jednu chvíli to bylo tak zlé že jsem volala Mudr..Ten řekl že se mám zabalit a vyrazit na kyretáž.... Přijela jsem vyřízena do nemocnice.. Ultrazvuk...A lékař mi tam řekl proto jste tady??Tak mu říkám že krvácení atd...Mimi bylo naprosto v pořádku 🙏🍀❤️ Měla jsem hematom... Zůstala v nemocnici kde mi podávali přes den Ascorutin a večer injekce na ředění krve, tehdy jsem tam byla dva týdny skoro... Vše se sklidnilo skoro na 12 týdnu... Těhotenství jsem měla rizikové a že brzo porodim a mimi bude malé....No ... Běhala jsem na vlak, přenášela a to jsem myla okna, běhala po schodech atd ..Nic...A mimi teda bylo pěkné přes 3 kila půl metru....😁😁No co ti budu povídat...Neboj se,bude to v pořádku 🙏🍀❤️ To se někdy děje.. Ať tě řádně vyšetří a klidně hospitalizace když bude nutná... Kamarádka taky měla problém stejný i ona nakonec porodila naprosto v pořádku 🙏🍀❤️

tasimia
16. říj 2022

@paulita7 já jsem spinila i v den porodu, celých 9m😂😍. Jsem asi jedna z mála, co kdyby nespinila, tak se lekne, že je něco špatně. Určitě vše dobře dopadne, špinění je běžný jev. Držím🍀

meyryen
16. říj 2022

@paulita7 já jsem po velkém krvácení ještě cca 3 týdny spinila a Ascorutin jsem tedy brala rozhodně déle než 4 dny

vikysek0987
16. říj 2022

@paulita7 Špinila jsem minimálně a miminko bylo bez srdeční akce....
Držím palečky, ať je u vás vše v pořádku a narodí se zdravé miminko 🍀

paulita7
autor
16. říj 2022

Děkuji děvčátka ja jsem po tom krvaceni hrozne vystresovana ja vim clovek by na to nemel myslet ale kdyz jste po takove zkusenosti tak proste mam strach❤️🤗 vážně jsem si myslela ze je po svem.. kdyby jste vedeli co vsechno ze me ten den odeslo divila jsem se ze mimi se drzi zuby nehty❤️❤️ fazolka moje no

jjasmina
16. říj 2022

@paulita7 u mě to nijdy nedopadlo bohužel, buďte opatrná

martulka88
16. říj 2022

@paulita7 Špinila jsem u druhého syna od 10tt. Brala jsem ascorutin a utrogestan do 20tt. Měla jsem hematom a nyní mi 8měsíční syn spinká v postýlce ❤️

paulita7
autor
17. říj 2022

Dekuji na zitra jsem objednana ke svemu gynekologovi 🥺 ale mam strach

paulita7
autor
19. říj 2022

Tak hlasim ze bohuzel tam mam obrovsky hematom🥺.. doporuceny - ascorutin a klidovy rezim❤️ ale ze se tam objevil po tydnu je fakt velky asi tak 3x vetsi nez fazolka a to jsem 8+3 tak snad bude vse v poradku🥰❤️

worena
19. říj 2022

@paulita7 Bude to v pořádku 🙏🍀😉Tak si holt poležíš, přestaneš metat kozelce a dělat stojky na nějakou dobu 😁😁..Ten hematom je blbec ale dá se nad ním vyhrát a ty i miminko to zvládnete, buď v klidu a věř 🙏🙏🙏😇😇🍀🍀🍀❤️❤️

paulita7
autor
19. říj 2022

@worena coz ja prave zadny stojky nedelala, nechapu jak se tam mohl udelat, verim ze to bude dobry dekuju moc za podporu🤗🤗🥰❤️

worena
20. říj 2022

@paulita7 Hodně štěstí 🍀✊🍀🙏❤️

martulka88
20. říj 2022

@paulita7 Mně se taky objevil hematom zničeho nic. A nakonec mám tady 8měs. syna ❤️ Určitě to dobře dopadne, ale opravdu dodržuj klidový režim 😊

paulita7
autor
21. říj 2022

Dekuji děvčata ❤️❤️❤️❤️🤗🤗 jsem v klidu jen by me zajimalo jestli teda spineni je dobre ze hematom odchazi nebo ne?
@martulka88 jak jsi to mela ty prosim? A kdy popripade hematom zmizel?😇

martulka88
21. říj 2022

@paulita7 Já špinila od 10 do 20tt. Celou dobu jsem brala ten ascorutin a utrogestan. Jakmile jsme totiž začali vysazovat po 3týdnech, tak se to zase zhoršilo. Ale hematom zmizel asi do 2týdnů 😊 A opravdu jsem jen ležela.

paulita7
autor
21. říj 2022

@martulka88 dekuji za odpoved no ja jdu na kontolu az 1.11 tak ze se do te doby nic nedozvíme.. no jo lezim ale taky potrebuju fungovat tak ze z lehka uklid a mensi nakupy no 😇

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru