Necelý tři dny jsem Spinila jsem na začátku 11tt dneska zatím nic a prsa lehce citlivá bojím se aby to nebyl zamlklý potrat.
Zavolej ráno lékaři. Tady najdeš vždy zkušenosti obě - dobré i špatné. Uklidnění najdeš jen u lékaře. Přeji ať je vše jak má být 🍀
Děkuju moc bolesti teď žádné nemám a ní nešpiním tak chci věřit že je to v pořádku tohle se stalo po sexu s manželem tak to spíš přikládám k tomu,nebo se spíš utěšuji.
@rendovi spis to bude po sexu. Kdyby to bylo zamkle tak to nepoznáš, tam se to nepozná nikdy, není špinění, neprestanou nevolnosti..
@rendovi pockej,vytahnu kristalovou kouli...
@rendovi bud v klidu spinim celou dobu a mimi ok jsem v 15tt na koktrolu jdu zase v pátek, jestli te nic neboli a byl predtim sex tak to je tim...
@holkaokomodra děkuji moc to mě uklidnilo.
@rendovi jj neboj je to caste, me tam zjevne taky furt neco zlobi, ale uz to ignoruji a verim... stejne nam nic jinyho nezbyde 😊
@holkaokomodra to máš pravdu zákaz jsi hlavně v pohodě
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@rendovi zajdi k dr na kontrolu. Nemusi to nic byt, muze to byt hematom, muze to byt zamlkle tehotenstvi. Na to ti odpovi jen ultrazvuk. Drzim palce at to nic neni.