Špinění na začátku 11. tt

rendovi
31. led 2021

Necelý tři dny jsem Spinila jsem na začátku 11tt dneska zatím nic a prsa lehce citlivá bojím se aby to nebyl zamlklý potrat.

bezinka22
31. led 2021

@rendovi zajdi k dr na kontrolu. Nemusi to nic byt, muze to byt hematom, muze to byt zamlkle tehotenstvi. Na to ti odpovi jen ultrazvuk. Drzim palce at to nic neni.

madamas
31. led 2021

Zavolej ráno lékaři. Tady najdeš vždy zkušenosti obě - dobré i špatné. Uklidnění najdeš jen u lékaře. Přeji ať je vše jak má být 🍀

rendovi
autor
31. led 2021

Děkuju moc bolesti teď žádné nemám a ní nešpiním tak chci věřit že je to v pořádku tohle se stalo po sexu s manželem tak to spíš přikládám k tomu,nebo se spíš utěšuji.

jjasmina
31. led 2021

@rendovi pokud to bylo po sexu, tak to nejspis vyvolal styk. My třeba sex v 1' trimestru ani neměli, byl to pro mě zbytečný stres.Jinak já bych se nechala zkontrolovat hned, ikdybych měla jet na pohotovost

lachtanice86
31. led 2021

@rendovi spis to bude po sexu. Kdyby to bylo zamkle tak to nepoznáš, tam se to nepozná nikdy, není špinění, neprestanou nevolnosti..

zelenaesmolda
31. led 2021

@rendovi pockej,vytahnu kristalovou kouli...

holkaokomodra
31. led 2021

@rendovi bud v klidu spinim celou dobu a mimi ok jsem v 15tt na koktrolu jdu zase v pátek, jestli te nic neboli a byl predtim sex tak to je tim...

rendovi
autor
1. únor 2021

@holkaokomodra děkuji moc to mě uklidnilo.

holkaokomodra
1. únor 2021

@rendovi jj neboj je to caste, me tam zjevne taky furt neco zlobi, ale uz to ignoruji a verim... stejne nam nic jinyho nezbyde 😊

rendovi
autor
1. únor 2021

@holkaokomodra to máš pravdu zákaz jsi hlavně v pohodě

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru