Ahoj, chci se poradit a poprosit o vaše zkušenosti. Jsem na konci 6 tt, na kontrole na gyn.jsem ještě nebyla z časových důvodů. Od včerejška hnědé spinim, jasne červená krev tam zatím není, bricho poboliva stále stejne. Bohužel jsem pracovně v zahraničí a tedy vyšetření je obtížné... Vim ze to nemusi nic znamenat, nebo naopak může, mam proste strach. Děkuji všem.
Dekuju za odpověď. Čeká mě teda týden nervu 😢
@corry21 budu drzet palce, nicmene zkusit vyhledat gynek.pohotovost nebo gyn.ordinaci a klidne zaplatit.
Dekuju za podporu holky. Vím že se to nedá předpovědět a je to u každé různý... Pokud to nepřestane nebo se to zesili tak někam zajdu.
špinila jsem od 6.tt do 12.tt, někdy víc, někdy míň... byly to nervy, ale mám z toho 3,5 letou dcerku 🙂
Děkuji. Snad to zdárně prekoname 😀 uklidnuju se tim ze se to nezhorsuje...
Tak stav zatím stejný. Hnědé spinim, bez bolesti, tehu priznaky taky pořád mám... Tak věřím v dobry konec...
@corry21 to bude dobrý 🙂 měla jsem to taky tak 🙂 a nikdo mi nebyl schopný říct proč špiním, prý asi hodně prokrvený čípek, žádný hematony, jen placentu jsem níž, ale ta se vytáhla a ani zezačátku nezakrývala "východ".... někdy se na to hold nepříjde, ale člověka to stresuje pěkně... a pak už se budeme bát stejně celý život 🙂 drž se, já držím palce 🙂
Přijde mi to trochu světlejší. Ale i sem cetla ze nekdo zaspinil jednou a měl týden zamlkly, takže těžko říct... Brzo budu moudřejší. Ale těchto pár dní stresu mě málem zabilo
@corry21 jen info, tehu priznaky ti nic o tehu nereknou, ani to zda pokracuje ok nebo ne.
Ja vim, ale i tak mě to trochu uklidňuje...
Tak je to v pořádku holky. Díky všem za rady!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@corry21 bohuzel, muzeme jen hadat 50/50, osobne ja jsem spinila do 12tt a mimi se drzi, byl to hematom. Znam i pripady kdy mimi odeslo.