Špinění na konci 6tt

corry21
19. dub 2017

Ahoj, chci se poradit a poprosit o vaše zkušenosti. Jsem na konci 6 tt, na kontrole na gyn.jsem ještě nebyla z časových důvodů. Od včerejška hnědé spinim, jasne červená krev tam zatím není, bricho poboliva stále stejne. Bohužel jsem pracovně v zahraničí a tedy vyšetření je obtížné... Vim ze to nemusi nic znamenat, nebo naopak může, mam proste strach. Děkuji všem.

absintka19
19. dub 2017

@corry21 bohuzel, muzeme jen hadat 50/50, osobne ja jsem spinila do 12tt a mimi se drzi, byl to hematom. Znam i pripady kdy mimi odeslo.

corry21
autor
19. dub 2017

Dekuju za odpověď. Čeká mě teda týden nervu 😢

absintka19
19. dub 2017

@corry21 budu drzet palce, nicmene zkusit vyhledat gynek.pohotovost nebo gyn.ordinaci a klidne zaplatit.

phn
19. dub 2017

@corry21 ja spinila 6 - 9 tt, ani jsem nemela hematom, nic..ted jsem 27tt a vse ok...

corry21
autor
19. dub 2017

Dekuju za podporu holky. Vím že se to nedá předpovědět a je to u každé různý... Pokud to nepřestane nebo se to zesili tak někam zajdu.

hesstia
19. dub 2017

špinila jsem od 6.tt do 12.tt, někdy víc, někdy míň... byly to nervy, ale mám z toho 3,5 letou dcerku 🙂

corry21
autor
19. dub 2017

Děkuji. Snad to zdárně prekoname 😀 uklidnuju se tim ze se to nezhorsuje...

corry21
autor
21. dub 2017

Tak stav zatím stejný. Hnědé spinim, bez bolesti, tehu priznaky taky pořád mám... Tak věřím v dobry konec...

hesstia
21. dub 2017

@corry21 to bude dobrý 🙂 měla jsem to taky tak 🙂 a nikdo mi nebyl schopný říct proč špiním, prý asi hodně prokrvený čípek, žádný hematony, jen placentu jsem níž, ale ta se vytáhla a ani zezačátku nezakrývala "východ".... někdy se na to hold nepříjde, ale člověka to stresuje pěkně... a pak už se budeme bát stejně celý život 🙂 drž se, já držím palce 🙂

corry21
autor
21. dub 2017

Přijde mi to trochu světlejší. Ale i sem cetla ze nekdo zaspinil jednou a měl týden zamlkly, takže těžko říct... Brzo budu moudřejší. Ale těchto pár dní stresu mě málem zabilo

phn
21. dub 2017

@corry21 necti,negoogluj...

absintka19
21. dub 2017

@corry21 jen info, tehu priznaky ti nic o tehu nereknou, ani to zda pokracuje ok nebo ne.

corry21
autor
21. dub 2017

Ja vim, ale i tak mě to trochu uklidňuje...

corry21
autor
23. dub 2017

Tak je to v pořádku holky. Díky všem za rady!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru