Špinění. Mám zavolat lékaři?

30. bře 2021

Zdravím, 10TT včera večer a i dnes ráno, mám na papíře hnědý výtok, jako vždy před MS, na vložce nic, stalo se to některé? Mám zavolat lékaři? Děkuji

leniczka23
30. bře 2021

Ano, určitě volej lékaři. Nemusí to být nic a taky všechno.

squezy
30. bře 2021

Zavolej, třeba bude stačit utrogestan

autor
30. bře 2021

Volala jsem a už jedu

leniczka23
30. bře 2021

Drzim palce ať jste ok🍀

autor
30. bře 2021

@leniczka23 děkuji

tynule123
30. bře 2021

Dej nam vědět jak jsi dopadla, držíme palce

autor
30. bře 2021

@tynule123 zatím sedím v čekárně a čekám, pak dám vědět

natysnovec
30. bře 2021

🍀🍀🍀

autor
30. bře 2021

Tak vše v pořádku, od minulého týdne i mimi povyrostlo, dneska už se tam i mrskalo a srdíčko bilo, prý žádná známka odloučení tam není. Řekla ať si koupím Ascorutin a klidový režim, prý nic nedělat jen odpočívat a kdyby byla červená krev, tak okamžitě do nemocnice. Na kontrolu jdu 7.4. i s odberama na screening

barmil
30. bře 2021

Mela jsem to takhle do 16tt, vždy, když jsem moc dlouho stala nebo sedela a při stresu. Ascorutin je vit C, zastaví krvácení, ale nepomáhá samozřejmě předejít potratu. Je to spíš "placebo", kdyz člověk krvácí třeba z nějaké prasklé žilky v důsledku roztahovani dělohy a jejího prokrvení, tak aby se tím zbytecne nestresoval. Držím pěsti, ať je vše v pořádku.

autor
30. bře 2021

@barmil tak na predejeti potratu není nic, říkala že je to buď a nebo, a že ať hlavně ležím, příští středu jdu znova na kontrolu tak snad to bude dobré

lidija1234
30. bře 2021

Ahoj ja jsem taky v 10tt 🙂 od 7tt jsem hned špinila, třeba tři dny pak byl klid pak zas a takhle pořád dokola....jednou jsem ají červeně krvácela tak jsem rychle utíkala na gyndu a vše bylo v pořádku, předepsala mě prášky a taky nařídila klidový režim 🙂 důležité je se nestresovat 🙂 🍀

autor
30. bře 2021

@lidija1234 tak hlavně ať je i dál vše v pořádku, snažím se nestresovat, ale je to nahlavu 😟

lidija1234
30. bře 2021

jojo já jsem z toho byla taky dost vynervovaná, ale snažím se teď být co nejvíc v klidu a na sebe opatrná 🙂

autor
30. bře 2021

@lidija1234 taky už jsem od přítele dostala nakázáno teď jen ležet a nic nedělat, tak ho budu poslouchat 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru