Zdravím, 10TT včera večer a i dnes ráno, mám na papíře hnědý výtok, jako vždy před MS, na vložce nic, stalo se to některé? Mám zavolat lékaři? Děkuji
Zavolej, třeba bude stačit utrogestan
Volala jsem a už jedu
Drzim palce ať jste ok🍀
@leniczka23 děkuji
Dej nam vědět jak jsi dopadla, držíme palce
@tynule123 zatím sedím v čekárně a čekám, pak dám vědět
🍀🍀🍀
Tak vše v pořádku, od minulého týdne i mimi povyrostlo, dneska už se tam i mrskalo a srdíčko bilo, prý žádná známka odloučení tam není. Řekla ať si koupím Ascorutin a klidový režim, prý nic nedělat jen odpočívat a kdyby byla červená krev, tak okamžitě do nemocnice. Na kontrolu jdu 7.4. i s odberama na screening
Mela jsem to takhle do 16tt, vždy, když jsem moc dlouho stala nebo sedela a při stresu. Ascorutin je vit C, zastaví krvácení, ale nepomáhá samozřejmě předejít potratu. Je to spíš "placebo", kdyz člověk krvácí třeba z nějaké prasklé žilky v důsledku roztahovani dělohy a jejího prokrvení, tak aby se tím zbytecne nestresoval. Držím pěsti, ať je vše v pořádku.
@barmil tak na predejeti potratu není nic, říkala že je to buď a nebo, a že ať hlavně ležím, příští středu jdu znova na kontrolu tak snad to bude dobré
Ahoj ja jsem taky v 10tt 🙂 od 7tt jsem hned špinila, třeba tři dny pak byl klid pak zas a takhle pořád dokola....jednou jsem ají červeně krvácela tak jsem rychle utíkala na gyndu a vše bylo v pořádku, předepsala mě prášky a taky nařídila klidový režim 🙂 důležité je se nestresovat 🙂 🍀
@lidija1234 tak hlavně ať je i dál vše v pořádku, snažím se nestresovat, ale je to nahlavu 😟
jojo já jsem z toho byla taky dost vynervovaná, ale snažím se teď být co nejvíc v klidu a na sebe opatrná 🙂
@lidija1234 taky už jsem od přítele dostala nakázáno teď jen ležet a nic nedělat, tak ho budu poslouchat 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, určitě volej lékaři. Nemusí to být nic a taky všechno.