Špinění. Co by to mohlo být?

viky000
16. led 2025

Ahoj holky,včera jsem byla přesně 8tt...dneska ráno jsem šla na záchod a začala jsem špinit, po jednom utření tam byla i přímo krev. Ale nic mě nebolí, už jsem byla na záchodě asi 3x, přímo žádná krev ze mě neteče, ani když se utřu, jenom když se utřu jakoby víc vevnitř, u čípku.. nevím jak to mám přesně popsat.
Nemáte někdo takové zkušenosti? Ted jsem byla na záchodě a na toaletaku bylo něco, co vypadalo třeba jako sliz, takovou konzistenci, nikdy jsem se s tim nesetkala, takže vůbec nevim co by to mohlo být.
Na gyndu jsem volala, můj doktor tam dneska není, tak pojedu rovnou na pohotovost, mám z toho strach.

linducha90
16. led 2025

@viky000 taky jsem špinila, hned bych to neviděla černě, mě doktor nasadil Ascorutin a za pár dní bylo po špinění 😉

viky000
autor
16. led 2025

@linducha90 tak já než dojela do nemocnice, tak jsem přestala
Viděla jsem na UZ i srdíčko, nejspíš mi praskla nějaká céva... Nebo to může být z námahy říkala Dr. Zaplať pánbůh 🙏

linducha90
16. led 2025

@viky000 tak hlavně, že je vše ok...

vlasta1981
16. led 2025

@viky000 ahoj .. spinim od prvního týdne a už jsem 30tt. Dělá mi to lámavost cév. Vím že mi v hrdle jedná dokola praská. Bulovka mi nasadila Ascorutin 2-2-2 klidně si kup a do 13 TT ho můžeš beztrestně brát . Občas ho beru i teď . Ne vždy to znamená že se děje to nejhorší

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru