Ahoj.dneska jem začala 7tt.v patek špinění ale na uzv vše ok krásnej začátek,váček a žl.tělísko. na udrženi muj dr proste nic nepíše že je to jen chemie. a špinení nic není je to prý normální...v sob ráno špinění pak námaha odpoledne 3hod lítání po obchodě a ne ráno jednorázově krev na kalhotkách ..dneska nic. ale přestaly mě bolet prsa.sem tam pobolívá bříško ale jinak nic. myslíte že je něco špatně?na kontrolu jdu až 22.12.
piju vodu s citronem zastavuje to prý krvácení.
tak nevim neblokuju si třeba citronem zbytečně potrat ?že by třeba něco bylo zle?ale zase se tim přeci můžu i zachranit??je to podobné jao ascorutin ten je při málo vitamínu C...
a právě prsa přestaly bolet nebolely mě tedy nějak moc spíš jen bradavky na dotek.. ale i tak... co myslíte byli jste někdo nejdriv s příznakem a pak bez avše bylo ok?
@keny123 Kdyby byl klasický potrat, tak začneš krvácet i s citronem. Pokud není vyloženě krev, jako na MS (fakt vložky), tak se nic neděje. Nejisté to je takhle na začátku, taky jsem nervózní, protže jsem uplně na začátku, ani u doktora jsem ještě nebyla. Ale to, co popisuješ není nic, co by mělo samo o sobě svědčit o potratu.
Nejvíc poví ta kontrola - hlavně aby bylo srdíčko...
Zkus třeba zajít na odběr krve jestli ti neklesá hcg, popř. si udělej tt🙂
@zuzana_ka na krev nemá cenu musim vydrzet do kontroly ... 7dni to dám... nejhorší bude vikend malej slaví narozky.... bude tu lidííí a ja nevim na čem jsem.. :(
@pety91
@pekkaa
@pincola holky dekuji ale proč mi tedy nic není?mělo by mi spis byt vic jak mín ne?vim vpadám jako hlupak a to uz dve deti mám.... jinak ta krev byla jen jednorazova po ranu do kalhotek po kuupely uz nic a cely den jsem lezela pak... je to vždycky rano.... patek sobota jen zašpinění ...sobota odpoledne byla naročná byla jsem nakupovat a dojela jsem uchozená a v nedeli rano krev .... po koupely uz nic.. pord piju vodu citronem..dneska jsem si radsi dala sklenicku i kolem pul4 rano aby rano byll klid... a zatím ok... ale je to divné že t prsa nic...
test uz nemám ale bude.
@keny123 To ale nemusí mí ty příznaky to zamlklé těhu. ˇJen špinění není příznak, špiní kde kdo, já taky špinila a fakt hodně i sraženou krev jednou (ne červenou, jen špinění a kus sražené krve). Jela jsem na pohotovost a doktor říkal, že to je jak se zavrtává(byla jsem myslím 8tt) a že to konečně dá pokoj, když je ta sraženina venku. Říkal pokud nekrvácím na vložku, tak se nic neděje. Můžeš mít zamlklé, já to nevím ani doktor to neví, když tě nevyšetří, ale jen podle špinění se to nedá určit.
@keny123 právě prochazim zamlklym těhotenstvím a jen spineni opravdu není hlavni ukazatel.
Já třeba mela hodně slabé tt. Kontrola v osmem týdnů byla bez srdicka. Do toho me hodne bolelo v podbřišku a častokrát jsem spinila, jednou malo pak víc, ale nebylo to ani na slipku. Také jsem byla téměř bez příznaků těhotenství. 14 dni po první koo jsem byla na další prohlídce a tam už se potvrdilo ze je to zamlkle. Zítra jdu na revizi a už dva dny spinim a krvacim dohromady. Je to jiná krev než u MS a taky to doprovází srazeniny. Normálně bych byla už na konci 11 týdne.
@keny123 nechci te strasit, já už od začátku mela divn pocit a pak na první ko jsem mela termín porodu posunut o 17 dni oproti terminu podle ms což je hodně.
Jako spineni bych se az tak nebála a to ze nemáš priznaky to taky neva. U prvního trhu jsem mela příznaky jen do toho 6-7 týdne pak už nee
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To nemusí nic špatného znamenat, držím palce ať si v pohodě. Pokud by ale krvácení bylo silné tak to už nemusí být v pohodě.