Dobrý den, vím že diskuzí je tu na tohle téma až až ale žádná úplně nepopisuje můj problém, tak se předem omlouvám.
Včera jsem nešla těžkou mikrovlnku a lehce jsem zakrvacela, jela jsem na pohotovost, na utz živý plod, nasazený utrogestan.. přes noc to bylo dobrý, ráno žádné špinění.. ale dnes kolem oběda jsem začla zase špinit a celkem dost, jela jsem ke svému gynekologovi a na utz opět vše v pořádku, srdíčko bílo a žádná krevní sraženina nebo něco co by nasvědčovalo něco špatného .. pro jistotu jsem začla ještě brát ascourtin
Mám teď do pátku ležet a pak jít na kontrolu.. potřebuju uklidnit že to je v pořádku . Je to opravdu vymodlené miminko a říkám si, že když včera i dnes srdíčko bílo tak že by to mělo být v pohodě
@ruzova_pastelka děkuji, srdíčko bilo krásně dnes i včera tak věřím že to bude dobrý ♥️
@russ já s prvním krvácela někdy až po 10tt. Nasadili sme ascorutin, klid, a buď a nebo...v tom prvním trimestru je to bohužel tak no. Ale všechno vyšlo a teď mi tu běhá přes rok prcek. Tak doufám že i tobě to vyjde! 😊
@orangutan123 teď jsem začla krvácet :( dala jsem si léky a jdu spát, stejně s tím nic nezmůžu... Uvidím co bude zítra .. na kontrolu mám jít až v pátek ale pokud to nepřestane tak pojedu .. nejhorší ze mě bolí břicho jako kdybych to měla dostat :( pořád se snažím věřit že to bude v pořádku..
@russ prášek, odpočívat, nohy nahoru. Držím palce ❤
@orangutan123 jet teď na pohotovost asi nemá smysl že?
@russ Divej...já být tebou asi bych jela aspoň pro klid duše. Pokud se rozjíždí potrat, tak s tím bohužel asi ani oni nic neudělají, ale pokud se nic neděje a má tě to uklidnit tak tím líp pro tebe
@orangutan123 já se popravdě i bojím vstát z postele.. počkám do zítra.. co se má stát se stane, odpoledne bylo vše v pohodě i přes špinění tak věřím že bude i teď . Ale dojedu si zítra na kontrolu ke svému lékaři i když mi nařídil jen ležet .. je to jen 10km autem.. na pohotovost to mám 30 km
@russ To mě mrzí! Držím palce!
Tak mě ve 3 ráno vzbudily hrozny bolesti a šla jsem na záchod a cítila jsem jak ze mě něco vypadlo... Jela jsem do nemocnice a potvrdilo se to.
Nechali si mě tady a čekám na vyčištění dělohy a zítra snad domů.
Nečekala jsem, že se mi tohle někdy stane... :(
@russ to mě mrzí, určitě se to jednou povede 😘
@russ To mě moc mrzí! Před třemi měsíci se mi stalo to samé (já jsem tedy revizi odmítla a nechala to doproběhnout doma). Mrzí mě tvoje ztráta!
Ale hele, teď, o tři měsíce později, jsem těhotná znovu. Čas pomáhá...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@russ Fyzická námaha spouští krvácení, ale nevyvolavá ho, nemůže ho sama o sobě zapříčinit. Takže příčina krvácení je jinde - buď jde o krvácení fyziologické - v 7 tt se začíná propojovat krevní oběh matky a plodu a to často způsobí krvácení a je to zcela normální. Možné jsou i další příčiny... Anebo je to blbý... nikdo ti to neřekne.
Jediný ukazatel, který má nějakou hodnotu, je srdíčko. Pokud už má miminko srdeční akci, obvykle krvácení dopadne dobře. Pokud jí zatím nemá, tak je ta statistika bohužel o dost horší...