Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda nějak malému miminku nevadí, když spím na břiše, jsem tak zvyklá a zatím mě bříško netlačí nic, taky je brzo jem v 8tt. Prosím poraďte, zda to nemůže ovlivnit mimčo. Děkuju.
Tak já jančila jak blázen, zásadně jsem usínala na zádech a probudila se na břiše. Jedna dr. mi řekla že jako na břiše zásadně nespat, že hrozí přiskěípnutí cévek nebo placenty když je vpředi či co a druhá když jsem jí celá hotová volala že jsem se probudila už 2. ráno na břiše ačkoliv jsem nechtěla se zasmála a řekla že to vůbec nevadí když se mi tak spí dobře
až to bude vadit, samo tě tělo nepustí 😉 neměla bych obavy...chodila jsem z kraje těhu na rehabku s kotníkem a prováděli mi cviky, když jsem ležela na břichu a terapeutka mi řekla, že to nevadí...jakmile mi povyrostl pupík a sama jsem cítila, že je mi to nepříjemné, motá se mi hlava a tak...překroutila jsem se na bok a bylo 😉
Spala jsem na břiše ještě dva týdny před porodem. Ke konci ale už nešlo jen tak se na břicho fláknout. Musela jsem pomalu nalehnout, chvíli pauza, pak se mimino posunulo a já mohla dolehnout 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Spala jsem na břiše dokud mi to bylo pohodlné.