Ahoj,chci se zeptat ...zkoušela nějaká z vás tak 1-2 měsíc zatáhnout (silou vůle) bříško?
Myslím třeba jen na 5 sekund...prostě jestli to šlo či ne...
Mně to šlo tak do konce 3. měsíce, teď už zatáhnu jen horní část ;)
@00pruchovam na co je to dobry ho zatahovat jestli se muzu zeptat? 🙂
@terezapetrova Někdo to třeba musí dlouho tajit (v práci, před rodinou, ...).
Me to šlo i den pred porodem 😂
Zatahuju většinu času ale už to moc dlouho nevydržím 😂
Dobré to není k ničemu...obzvlášť pro miminko ;)
Když by si tu někdo četl vše,dozvěděl by se,že mi jde jen o to zda to jde...logicky asi mi jde o to,že jsem těhotná ..ale ze začátku a tak jsem se k doktorovi ještě nedostala...
Lehce jsem zkusila zatáhnout na malou chvilku bříško a když to šlo,chtěla jsem vědět jak to mají ostatní,či zda to není špatně! ;)
Ale rýpal se najde vždy
@00pruchovam ja jsem si precetla vse a nedozvedela jsem se, ze vam jde jen o otazku. A druha vec je, ze tu nevidim ani zadneho rypala. 😣 zbytecne startujete...
A věta proště jestli to šlo či ne ...to je asi co ?
@00pruchovam nezapomnela jste si dneska vzit prasek? 😂
Uz prehanite ;)
Ja jsem parkrat zkusila abych videla jak brisko roste, protoze obvzlast po ranu jsem ho neměla urcite větší nez pred teh, tak me vždy zklamalo, ze kdyz kratce zatahnu nic nejde videt....pozdeji uz jo😀
@00pruchovam me zacalo brisko rust az v 5 mesici, a zatahnout myslim neslo, mela jsem ho malinky,az do konce tehu, ale kdyz uz se zacalo objevovat, skryt to na mem stihlem tele neslo.
Já jsem ani zatahovat nemusela, když jsem to nechtěla říkat v práci - stačily mě obyčejné kalhoty s vyšším pasem, které jsem na jaře nosila. Ty mě stáhly, takže nebylo nic vidět. Ale u mě břicho bylo vidět až asi v 5.-6.měsíci, byla jsem jak lunt i týden před porodem na kurzu. Záleží na tvých břišních svalech, které to drží, pak nic zatahovat není potřeba.
ježiši kriste, tak se na něco ptáš, nebo se chceš hádat? 😠
Do určité doby to šlo,potom už ne. Ale dokdy přesně si nepamatuji. Ale v prvních týdnech určitě jo,do 10 určitě a já měla malé až do 18-20 tt,tak jsem to ani nepotřebovala.
@poutalo dotaz byl na 1. a 2. m. tak v 1. m dost naprosta většina tehotnych teprve zjistuje, ze je tehotnych spis to doktori potvrzuji často později a ve 2. mesici vazne nebyva mega brisko 🙂 aby se třeba rypalum nedalo pripadne rict, ze jste se proste jen prejedla, mate menzes naprosto cokoliv 🙂 Nemuzu si pomoc ale vazne je to zase dotaz jak z bravicka aspoň pro me.
@nuggett mohu se zeptat proc? Dekuji 🙂
@cizinkaa pani tim rypalem asi myslela me
ale jakoze je někdo ve 24tt a zatahuje většinu casu no ja nevim 😒
@terezapetrova to mne napadlo, ale neprislo mi, ze by jste rypala...
@cizinkaa dekuju 🙂 hezky den 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkoušela a slo to.