Zdravím holky, jen se chci zeptat, jsem dnes 6+6, a dnes na papíře dvakrát takové slaboulinke světle hnědé špinění, měla jste to taky nějaká tak? Diky
@klokanka31 jojo v 6+0 bylo potvrzeno, že je v děloze
Ahoj, já jsem 7+1,volala jsem doktorce že občas lehce hnědě špiním a řekla mi že je to normální. Pokud prý to není jasně červená nemám panikařit a vyčkat do další prohlídky
@lidija1234 děkuji za odpověď, trochu si mě uklidnila
nemáš vůbec za co, já se takhle nervovala minulý týden
Špinila jsem celý šestý týden a miminko se udrželo 🙂
I já spinila 4 dny,pak to sláblo a teď jsem 34 tt... kámoška to měla stejně...
Špinila jsem půlku prvního trimestru, druhou díky Ascorutinu ne. Teď jsem ve 14tt a zas. Takže jsem si ho zase koupila.
@vaculovav a po domluvě s lékařkou nebo sama? Mě řekla, že je to normální a v podstatě buď a nebo....tak nevím no
@lidija1234 koupila jsem si ho sama. Případnému potratu nezabrání, ale pokud je to špinění z překrvení a praskání žilek/cév tak to pomůže. Je to jen céčko a běžně se v těhotenství na špinění používá.. můj doktor mi řekl v podstatě to samé. Tak jsem si ho koupila sama a do 3 dnů pomohl.
@vaculovav super moc děkuji tak taky zkusím užívat 🙂
@lidija1234 v letáku je sice napsané že se nemá užívat v těhotenství, ale je to proto že to není "testované" na těhotných. Ale i tady na MK je spousta diskuzí o tomto Céčku, tak mrkni 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A mimi je v děloze?