Holky potřebuji uklidnit trochu jsem zaspinila ruzove na intimku jsem 6+3tt. Beru utrogestan, ascorutin, picham clexane. Muzete me uklidnit? Jsem uz po dvou potratech.
cele dny lezim, umyju nadobi, uvarim a pak jsem sla jen nakoupit
Mě stačilo si jen drepnout k pracce, kychnout. Cokoliv. Prekrveny čípek. Trvalo to do 8 měsíce. Nasazený ascorutin 2-2-2 až pak to přešlo. Na začátku je to buď a nebo. Na pohotovosti mi vždy řekli,m vyčkat 2h, pokud neustane špinění tak přijet... 🍀🍀
Clexane je na ředění krve. Já měla minule anopyrin (taky na ředění krve) a špinila jsem víc než se mi líbilo a plašila z toho šíleně - a vše ok. To jsem nevěděla, že jsem riziková na preeklampsii, tak jsem anopyrin vysadila a nasadila ascorutin a krvácení přestalo (jen pak přišla preeklampsie ☹ ale syn naštěstí snad zdravý, já holt pořád zvýšený tlak ☹ ). Pokud máš utroš a ascorutin, děláš, co můžeš. Držím pěsti.
Ja v prvim trimestru nekolikrat spinila a i mela malilinkato cervene krve. Pak jeste jednou v 16 tt a mam ted dvouměsíčního prdolu. Je to buď a nebo, každopádně moc drzim palce 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mizumys ze začátku to může být. Ty jsi myslím psala ve snazilkach, že máš hematom, to může být i z toho. Musíš odpočívat a nepřepínej se. Určitě to bude v pořádku ❤️🍀😘
Jinak já jsem měla obě těhotenství riziková a zakázaný i sex, tomu bych se určitě vyhnula a nic netahat těžkého.