Ahoj, měla bych být v 8 týdnu těhotenství. Již na začátku jsem měla příznaky, jako únava, motani hlavy a hlavně bolest prsou. Test v pátém týdnu zřetelně pozitivní. Doktor potvrdil. Cca v 7 týdnu najednou tmavé krvácení i krevní srazeniny. Doktor mi předepsal Gynprodyl a okamžitě neschopenku. Již však slyšel srdíčko, to byla dobrá zpráva. Všechny příznaky ustoupily. Cca po tydnu ustupuje i krvácení, které bylo slabší, než při MS. Udělala jsem si test, a ten je velmi slabě pozitivní. Druhá čárka je téměř neznatelna. Na kontrolu mám jít za čtyři dny. Stalo se to některé z vás? Je ještě šance, že je miminko v pořádku? Děkuji.
Nestalo, ale každopádně je to divné, pokud test slábne😒
Bohužel, jestli test zeslábl, tak nejspíš již těhotenství není :((. A to ,že ti odezněly příznaky také nesvědčí o ničem dobrém. Je mi to moc líto, prožila jsem to 2x.
Stalo a bohužel to nedopadlo 😔
Je po všem. Člověk si klade otázky proč a kde udělal chybu... Určitě to zkusíme znovu. Toto bylo první těhotenství, nechali jsme to na přírodě a hned to dopadlo. Cítila jsem se skvěle, až do doby, kdy začalo krvácení. Nevím z čeho se zoustilo. Věřím, že to zvládneme znovu. Jen raději ihned asi neschopenku.
@lagadir na genetice mi rekli,ze valna cast těhotenství je ukoncena telem matky v prvnich z duvodu ze ve vyvoji plodu nastala "chyba" a telo to pozna...ze hodne postizenych deti se rodi z tehotenstvi kdy bylo v raném stadiu umele udrzeno(ale neni to podminka)...neves hlavu zadari se,nam to na poprve taky nevyslo a ted cekame zdraveho chlapecka kazdym dnem.
@lagadir když si otěhotněla rychle a přirozeně, tak není třeba se bát. Brzy se to povede znovu. Bohužel každé třetí těhotenství končí potratem, jen je to trochu tabu a moc se o tom nemluví. Bohužel srdíčko nic neznamená. První trimestr je na toto velmi náchylný. Držím palce ať je brzy lépe.
@lagadir určitě bych šla na gyndu až zjistíš, že jsi znovu těhotná, můžou ti dát teď utrogestan nebo duphaston, teď nevím. Poraď se s Dr. Na neschopenku bych hned nechodila. Držím palce
@lagadir Mas verdikt od lekaru? Byla jsi dnes na pohotovosti? Pokud ne, nepropadej jeste panice...
@sudylichozrout byla. Píšu to o pár řádků výše. Je po všem, tělo si s tím poradilo samo.
Ahoj, stalo se mi to, normlane na utz srdecni akce a za týden bez akce, ani jsem nekrvacela, takže jsem sama nic nepoznala, utrogestan jsem brala..
@lagadir moc me to mrzi. Budu ti drzet palce, at se co nejrychleji zadari a je vse uz v poradku...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neestalo a snad nestane. Drzim pesti