Ahoj holky,
Ked dnešnímu dni jsem 11+4 a je mi spatne asi od 7tt ale včerejška je mi spatne pořád. Cokoliv sním a vypiju vše jde ven ☹. Zkoušela jsem snad už vsecko. Dneska už dokonce zvracim i po piškotech ☹ Máte nějaké rady? Cola šla taky ven. Lízátko zabere tak na 20min. Jakmile něco sním do 5 minut je. To venku ☹
No já doufám že to co nejdřív přejde bojím se o to škvrně. Praktický jsem dneska nic nesnedla ani nevypila všecko šlo ven. 🤔
Já jsem pila birella a občas Coca-Colu,vse šlo jinak ven. Syn má 2 roky a je o. k. (kdyby měl někdo problém s tím, že i v birellu je trocha alkoholu) 🙂
Zkus mandle, ty pomáhaly mě ☺️
Me pomahaly kakaove venecky ke snidani, ovoce taky bylo ok, ale maso a umelotiny, jogurt, vse slo ven. 🙂 dokonce jsem prvni mesic i zhibla, ale pak se to prejoupne a zacnete pribirat
Me pomahal zazvorovy caj, staci sáčkový. Pak trošku zmrzlina. Vyzvracela sem taky všechno co sem snedla, asi mesic to trvalo. Ještě si můžeš koupit v lekarne antimetil a pak na to existují ještě homeopatika. Ty pomohli nejvic. Plus jsem pila nutridrinky z lekarny.
@beatris87 já zvracela od 8tt do 21tt. Udržela jsem jen nějaké ovoce. Cola šla ven.
Ja jsem se prozvracela az ke kapackam. Jestli nic nevypijes, tak skus pohotovost. Zvlášť v tomhle počasí davej na sebe pozor.
Mě na nevolnosti pomáhají vodové nanuky a v tom horku se to ještě hodí 😊
ahojky, jak já ti rozumím a lituji! poradím čípky Torecan,, předepíše dr. Pomáhalo i těhu lízátko, po lžičkách chlazená cola nebo i chlazený heřmánk.čaj. U první dcerky byly celodenní nevolnosti od 6tt cca do 16tt a měla jsem to podobné, jak píšeš, neudržela jsem některé dny ani vodu, čaj, jídlo, nic. Některé dny byly lepší, to i něco ve mne zůstalo..Zhubla jsem 6 kg. Taky jsem měla strach, co to dítě má v tu dobu za živiny..Ale pak už bylo dobře..Držím palce,,ať je líp..
Tak jsem včera večer v 22h jela nakonec na pohotovost. Verdikt dehydratace a žlučové bahno. Udělali veškerá vyšetření moc, krev a celkově sono břicha a miminko zkontrolovali. Vše v poradku. Na noc jsem tam zůstala a dostala 2 kapacky. Dnes je mi o 150% lépe ale prej se to může kdykoliv vrátit.
@beatris87. PS: A co Nutridrink?
Mě pomohli suchary - grahamové plátky.
Ujidat cely den po mensich kouscích.
Po jidle hned nepit pockat 20-30 min
Já přežívala na Nutridrinkach. Sice jsem zvracela i je, ale něco málo v těle zůstalo.
Studenou Coca-Colu po doušcích. Jinak mi bylo zrovna tak, 3 x těhotná a musím říct, že to byl očistec.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, jsem taky 11tt a špatně je mi pořád. Co v sobě udrzim tak ovoce,jinak jdee vše ven....... No počítám,ze az se přehoupnu do 2 trimestru tak bude lip,nebo taky ne 😀.