Silné krvácení v 6. tt. Máte zkušenost, že bylo vše ok?

junykessy
31. říj 2023

Ahojky, jdu si ulevit... Mam za sebou 2.ket,úspěšný i potvrzeny z krve. Alee vcera rano jsem zacala hodně krvacet, silna menstruace. Jela jsem s přítelem na kliniku, doktor me prohledl a rekl, ze je vse v poradku. Mrnous je v deloze, ale srdicko kvuli te krvi nebylo videt. Ani hcg mi nebral, rekl ze neni potřeba. Dostala jsem ascorutin a prolutex.. Vcera vecer uz nic. Dnes jsem zacala lehce spinit i kousky sliznice. Na kontrolu jdu v pondeli, do te doby zesilim. Koupila jsem si i tehu testy a, pozitivni😉.. Mate některá zkušenosti a mimi vydrzelo?

natalko
31. říj 2023

@junykessy moja skusenost je asi taka, ze to bohuzel nedopadlo..
Bolo to podobne ako u vas, ultrazvuk v poriadku, hcg vysoke. Potom som ale zacala znova krvacat.
Pozitivne testy vam nezarucia pokracujuce tehotenstvo.
Drzim palce aby to nebol rovnaky scenar🙂

slecnami
31. říj 2023

Ahojky, držím palce, ať se miminko udrží... Vím, že to jde těžko, ale snaž se na to tolik nemyslet, v této fázi je to prostě loterie...a krvácení s kousky sliznice prostě není úplně dobré znamení...ale moc bych Ti přála, ať je to jen nějaká prasklá žilka🍀❤️🙏 A ty těhotenské testy, na to se vyprdni a počkej na doktora, stejně by teď neměly moc vypovídající hodnotu - i v případě potratu ty hormony neklesnou hned (bohužel mám zkušenost se ZT, takže TT byl pozitivní, ale to bylo tak vše... 😢)

urtica
31. říj 2023

@natalko U mě bohužel stejně..

junykessy
autor
31. říj 2023

@slecnami ja vim, ja se jen tak uklidnuji... Achjo, cekam na mrnouse tak dlouho.. 2x potrat v 8tt a 17tt...kdyz se zadaril druhy ket, mela jsem radost a zároveň vim, ze to nic neznamena. Dlouhá cesta prede mnou... Modlim se, aby to mrnous vydrzel😔🙏

slecnami
31. říj 2023

@junykessy Já si tím prošla bohužel třikrát, takže Tě úplně chápu...jediná malá útěcha byla, že jsem si říkala, že než aby miminko bylo nemocné, je to takto lepší, že si počkáme na zdravé...ale je to hrozné,vím 😭😢 Teď mi tady běhá ta nejúžasnější princezna na světě...moc přeju, ať se také brzy zadaří!! ❤️🍀🙏

elekthra
31. říj 2023

Když se mi to dělo (krvácení s kousky), tak jsem všude na netu hledala pozitivní zprávy (a našla). Ale u mne to nedopadlo.
Moc ti přeji,ať vše dopadne dobře. 🌟♥️

krisstina93
31. říj 2023

U mě to taky nedopadlo, silne krvácení takhle v začátku byl vždy konec. Ale třeba ve 13tt jsem taky hodně krvacela a byl to jen hematom, jenže tam už bylo miminko větší a drželo se, ale nechali si mě v nemocnici a dali mi silnější leky nez ascorutin. V těch prvních týden mi to krvácení vždy vyplavilo, test slábl postupně, hcg ještě nějakou dobu v tele zůstává. Ale držím palce, třeba se stane zázrak.

junykessy
autor
31. říj 2023

@elekthra dekuji, ja jsem jen silne krvacela. Dnes jen lehke spineni, tak jak kdyz konci ms a, sem tam nitka.. Zadne velke kusy to uz bych volala na kliniku

junykessy
autor
31. říj 2023

@krisstina93 dekuji, testy zatim neslabnou. Ba, naopak... Je pravda, ze kdyz jsem zavadela amelgen tak me to uvnitr bolelo a, prave druhy den krvaceni. Vecer uz nic, dnes jen opravdu lehke spineni jak kdyz konci ms... Bricho me neboli nic, citim se dobře. Snad se stane zazrak🙏

rosalline
31. říj 2023

já jsem asi 3. týden po ket krvácela...ne silně, ale ale dost....krvácela jsem asi do 12. týdne...píchala si utrogestan....a kluk se udržel.....porodila jsem předčasně v 35 tt.

junykessy
autor
31. říj 2023

@rosalline juu, to je krásný. Moc gratuluji.. Mne doktor rikal, ze po ivf tohle muze bohuzel nastat a ne jednou. Prave videl, že je vse v poradku. On neumi lhat, mluvi kolikrat az, moc přímo. Ja si picham prolutex, rikal ze ho budu pichat az do 12tt(pokud se tam dostanem)

sonaxoxo
31. říj 2023

🍀🍀🍀

rosalline
31. říj 2023

@junykessy moc držím pěsti...vím, jak každá toaleta byla pro mě stresující....bylo to šílené období......ale srdíčko od toho 6tt bilo jako zvon a červík se tam mrskal o sto šest.....a nyní jsi kolikátý týden?

junykessy
autor
31. říj 2023

@rosalline dnes zacinam 6tt...vcera srdicko videt nebylo kvuli te krvi... Ale mrnous v té jeskyni lital jak kosmonaut🤣

rosalline
31. říj 2023

@junykessy budu na tebe myslet....i s těmi testy...taky jsem testovala jako divá, jestli neslábnou...bylo to šílenství.... sice 17 vajiček...ale po genetickém vyšetření pouze jediné ok. První a jediný pokus ...klaplo to...úplně tě chápu ....a doufám, že se už budeš moct jen těšit .)

junykessy
autor
31. říj 2023

@rosalline no ja mam jeste mrazaky... Ale verim, se tenhle mrnous me urcite jeste potrapi, ale udělá i stastnou🙏🙏🙏 no a ty testy, vim ze je to blbost ale tak nejak se tim uklidnuju

veronikavik
1. lis 2023

Ahoj holky, jsem dnes paty den po ket a vcera vecer jsem si udelala TT, nejak jsem tusila, dobre zpravy a opravdu-dve carky, zaroven jsem malickato zaspinila.. dnes rano krasny pozitivni test, ale boli me bricho a nervy na pochodu.. byla jsě 3x tehotna, prvni tehotenstvi dopadlo dobre, ale pak dva potraty a ted se strasne bojim.. vzdy jsem kolem 6 tt zacla krvacet a dvakrat z toho tedy konec.. takze vim, ze cesta teprve ted zacina a ceka me spousta nervu.. mam za sebou 3ivf a 9 transferu, tentokrat to bylo testovane embryo

junykessy
autor
1. lis 2023

@veronikavik moc drzim palecky, aby vse dobre dopadlo. Ja mam testovane embrya, prvni se vubec nechytlo a ted to druhe me zlobi😉jsem z toho taky na nervy, v pondeli mam jit na ultrazvuk jestli bude srdicko, tak snad bude vse ok... Doktor rikal, ze je to bohužel normalni, tyhle stavy... Těhotenství po ivf je trochu jine, prave kvuli hormonum atd...

kkacca
1. lis 2023

@junykessy dosla bych si na krev dneska a v patek a budete vedet před víkendem, jak nejsem čekací typ 🙂

junykessy
autor
1. lis 2023

@kkacca ja taky ne, od decka jsem nesnesla cekani na jeziska🤣, ale verim doktorovi. Nechtel mi brat hcg, ze nebyl duvod.. A testy mi pripadaji silnejsi, nez kdyz jsem si delala pred tim

veronikavik
1. lis 2023

@junykessy dekuji, jsou to nervy, ja krvacela s dcerou, udelal se mi hematom, ale ustala to, pak dvakrat krvaceni a hned potrat:( vzdy kolem 6-7 tydne, tak se bojim.. doktor rikal, ze s timto nic nenadelam a nic na to neni.. tobe uz se to nekdy stalo? A beres na to neco?

junykessy
autor
2. lis 2023

@veronikavik no prvni potrat v 8tt ani jsem o tom nevedela, ze jsem tehotna.. Druhy potrat v 17tt... Od te doby nic, proto jsme sli do ivf. Ted zavadim amelgen, picham prolutex a zobu ascorutin

veronikavik
2. lis 2023

@junykessy a ten ascorutin to poradil doktor? Jdu pristi tyden na krev, tak se na nej zeptam.. treba by mi pomohl..zatim mi nic neni, ale bojim se jako nikdy, je mi uz 40 a o druhe se snazime skoro 7 let:( toto uz je konecna, tak bych byla rads, kdyby uspesna…

junykessy
autor
2. lis 2023

@veronikavik ascorutin je vitamin C, napsal mi ho doktor ale je myslim i volně prodejdny.. Mne tahne na 38 a zadne mimi jeste nemam... Taky mam obrovský strach, v pondělí me ceka ultrazvuk jestli bude srdicko... A ten strach se jeste zvetsi

tvojkaa
2. lis 2023

Ja krvacela dvakrat, poprve v 5+5tt a podruhe v 6+4 a to tedy bylo hodne silne, odesly ze me kusy srazenin, ale vzdy to bylo krvaceni jednorazove, pak chvilku spineni a pak to prestalo. Jeste byl hematom nad plodem, coz je horsi varianta a mimco to zatim zvladlo, jsem ted 11+6. Brala jsem ascorutin, clexane a vysoke davky vitaminu C (3000mg/denne).
Drzim vam palce 🍀

junykessy
autor
2. lis 2023

@tvojkaa dekuji moc, zatim vse v poradku. Ani uz nespinim... Akorat mam ted vyrazku na prsou a krku.. Je mozne, ze to mam z ascorutinu?

veronikavik
2. lis 2023

@junykessy diky, ja se jen bojim ty leky nasadit sama, tak se zeptam dr pristi tyden jak oujdu na krev.. ja jsem teprve 6.den od ket, takze jsem 3+3, uplny zacatek.. ale bojim se pak toho 6.a7.tydne.. ten byl u me vzdy krizovy..

rosalline
3. lis 2023

@junykessy ahoj, pícháš si léky na srážlivost krve?

veronikavik
3. lis 2023

@rosalline holky me doktor v car rekl, ze leky na srazlivost krve naopak podporuji potraty.. nevim zda je to pravda, ale ja mela minule geneticke testovane embryo, leky na redeni krve jsem si pichala a potratila jsem..

rosalline
3. lis 2023

@veronikavik já si je musela píchat.... Ale když odbočím....při covidu jsem se osypala a zjistili mi, že mám vysoký embolický marker - d dimery......přitom se nesmí ani ascorutin,který zahušťuje krev.......proto se ptám.....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru