Ahoj holky, v jakém týdnů jste byly na 1.screningu? Já jdu až 13+1, není to pozdě?
Kazde prenatal.centrum ma rozmezi urcene trosicku jinak. Plus minus par dni.
Pokud vas objednali takhle, tak je to v poradku.
chodí se mezi 12-14 tt
Taky jsem byla 13+1
Já byla 13+4...
Já jsem taky byla ve 13+3 tt. a vše v pořádku. 🙂
13+1 🙂
Holky jak to probíhá na skrennengu? Ať vím na co se připravit
@kamii12 Je to takovej podrobnější ultrazvuk. Přijdeš, lehneš si, záleží jak kde, ale já měla před sebou obrazovku na zdi a vše co viděla Dr. jsem viděla taky, jako v tv. Dr. měřila všechno možné, může to chvíli trvat, já tam byla asi 30 min. Dítě se mlelo jak blázen a nešlo změřit. Na konci dostaneš papír, kde se píše riziko vrozených vad. Já jsem si řekla ještě o flashku s fotkama. Někde si můžeš místo flashky koupit CD.
@kamii12 Provadi se prevazne utz pres bricho a kontroluji se zakladni veci jako sijove projasneni, nosni kustka a dalsi morfologicke anomalie. Vysledky utz dohromady s odberem krve se zadaji do pocitace, kde program vyhodnoti riziko pripadnych syndromu. Pokud vam byla krev odebrana drive v jiny den, tak vam daji vysledky hned. Pokud vam budou odebirat krev ve stejny den jako delat utz, tak vam vysledky prijdou vetsinou emailem druhy den.
Cena screeningu je cca 1500kc a vetsinou v tom mate bud video nebo alespon fotky z utz 😊.
Neni to pozdě
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jdu teď dokonce 13+4