Zdravím děvčata 18.července mám jít na 1 screening a chtěla bych se zeptat jestli jste se někdy setkali s tím že by jste si koupili vlastní flash disk a vzali jste si ho na ten screening a dali Vám tam fotky a videa? Samozřejmě že s tím nepočítám ale zajímá mě jestli se to někomu stalo 🙂 🙂 děkuji za odpověď a přeji hezký den Kristýna
P. S. Případně dala Vám i Vaše doktorka fotku z každého ultrazvuku co jste absolvovali 🙂 🙂
Informuje se předem na konkrétním pracovišti
Mam za sebou 3x beznou poradnu u gynekologa a 1. screening. A fotku nemam ani jednu. Ani jednou jsem se na ni tedy neptala, ani jsem zatim nepocitila potrebu ji mit. Ale automaticky to hadam nedavaji nikde.
Na druhou stranu zkus mrknout na stranky mista, kam jdes na screening. On ty doplnkove sluzby dneska uz nabizi snad kazdy, takze by to treba za priplatek jit melo. 🙂
Prvni fotku jsem dostala na 1.screeningu u sveho gynekologa a na 2.screeningu na genetice druhou fotku. Vse zadarmo.
Dostala jsem fotku na prvním utz, abych se mohla doma pochlubit. A na každém screeningu mi byla fotka nabídnuta za 50Kč.
O flash disku nevím ale fotky by ti měli udělat pokaždé když požádáš jen ji zaplatíš je to asi individuální doktor od doktora ale většinou co jsem slyšela stojí 50,-
Na screeningu jsem byla v Praze u Dr. Frisové a ta mi i vypálila CD. Myslím, že se to platí, ale cenu už si nepamatuju...
Já jsem byla u své doktorky celkem 3x, z čehož jednou ihned po screeningu. Fotky jsem od své dr dostala při každé návštěvě a ani jsme o ně nemusela žádat + 1x na screeningu 🙂
Jenže já nejdu na screening ke své gynekoložce ale jedu do Fertimedu do Olomouce. U doktorky mám taky fotku když si o ní řeknu a mám ji zhruba za 100 Kč
Na stránkách Gennetu píšou, že je možné nahrát snímek na USB disk, tak jsem si ho koupila. Nakonec mi poslali snímky na mail v zip archivu s heslem. Na USB mi to dat nechtěli.
@kiki1912 v Neratovicích to jde
Myslím, že ne flashku ti to nedají nejspíš nikde, protože bys jim mohla zavirovat počítač. Dát si do počítače cizí flashku je obrovské riziko.
Já si mohla přinést flashku jak na screening, tak na 3D ultrazvuk, ale zavolej si a oni ti řeknou jestli to jde. Zavirovaní bych se nebála, můžeš si přece koupít novou a vzít v origo obalu. Jinak přeji krásné a zdravé miminko👍🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
myslim ze plzenska genetika tohle umoznuje. ale jista si tim nejsem. Jinak muj dr fotky nedava, jen vyslovene na pozadani a za 1 fotku si uctuje 50,-