Ahoj holky,
Máte někdo zkušenost, jak je to v téhle supr době s doprovodem na screening v 1. trimestru? Budeme mít první mimi, takže přítel by samozřejmě moc chtěl jít a já bych ho tam taky chtěla, ale co tak vím, všude je doprovod zakázaný, tak jsem z toho akorát smutná.. Máte nějakou jinou zkušenost, popř. kde?
Díky a krásné pondělí. 🙂
@nikishkaaaa A kam chodíš v Ově na screening? 🙂 Já jdu příští týden, taky do Ostravy a mám strach, že přítele nepustí. Už tak byl ošizen o ten první, tak bych byla ráda, kdyby byl alespoň u druhého.
@ellyem u mě to dělají přímo na gyndě (vozí tam speciální ultrazvuk jednou za 14 dni) chodím do Novagyn - Dům zdraví 🙂
@nikishkaaaa U mě to právě dělá taky přímo gynekolog, ale chodím do Gynord Plus. Děkuji za zpětnou vazbu, zkusím tam pak v pátek zavolat a zeptat se 🙂
Ostrava Fertimed a na první manžel semnou jít nemohl.A obávám se že ani na druhý nebude moct
@pepickovapavlinka Z toho mám taky strach :( Kdy máš jít na 2.?
@ellyem 9.3
@sanyy22 V té fakultce mají naštěstí jenom podmínku, aby měl doprovod respirator ffp2. A tak s tebou partner nakonecnebyl nebo jsi ho zavolala? Nerozumím tomu, že někde je opravdu nepustí..přijde mi trochu přes čáru, zakazovat otci miminka, být toho součástí, pokud sám chce.
@barb0ra držím palce aby jste v té fakultce dobře dopadli. U nás první screening zanedbali a kvůli nafintene "doktorce" která radši vykecavala než aby kontrolovala co má nás nechali dojít s vážnými vvv až do šestého měsíce, pan doktor Vlašín v Brně ve stejném týdnu co jsme byli v Olomouci perfektně a důkladně všechno kontroloval a kdyby to takhle udělala i tehdy ona, nemuseli bychom si projít tím peklem.....
@krisatko Pan doktor Vlasin je uzasnej 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Byla jsem na prvnim screeningu u nekoho jineho, kde me doktorka naprosto vydesila, neslo ji zobrazit x veci, ktere pan doktor Vlasin zobrazil naprosto v poradku. Hrozny nervy 🙄
Ted uz dochazim jedine k nemu, vim, ze u nej jsem “v bezpeci” 😀
A u vas to tedy nedopadlo uz dobre? 😕
To musi byt hrozny, kdyz vas takhle nechali az do sesteho mesice 😕.
@ema90 od té doby už jedna zdravá řádí doma a druhá se co nevidět chystá na svět. Obě kontrolované u pana Vlasina. Radši pojedu hodinu a něco autem za někým kdo umí, než ušetřit čas a benzín a doufat, že tentokrát ten lístek do loterie byl výherní..... No byl to mazec. Hlavně to chování co následovalo po druhém scr. A našem podepsání indikace k ukončení. Ale to kdyžtak do zprávy ať tu zbytečně nedesim ostatní, třeba už vyměnili osazenstvo a zbytečné tady holky plaším....
@krisatko Tak to je mazec, ja tedy jsem z Brna, byli jsme na prvnim screeningu v jinem prenatal.centru u jedne pani doktorky a po odchodu od ni jsem mela pocit, ze nemam vubec na vyber (cekame dvojcata a doporucovala redukci jednoho z nich).
Byla jsem dost v soku, kdyz mi pak pan doktor Vlasin vse vysvetlil a obe miminka jsou v poradku.
Takze za me taky jedine pan doktor Vlasin. K nikomu jinymu bych uz nesla!
@ema90 mě se na něm líbí, že nemá potřebu řešit blbosti ..... Prostě klidně rozvážně vyšetří vše co potřebuje, případně to okomentuje, ale nemá potřebu mluvit pořád i když nemá co říct a raději se věnuje vyšetření. Když se ho v člověk na něco zepta tak odpoví k věci, na nic si nehraje....
@barb0ra vsak právě, při zamlklem potratu mi doktor na příjmu v nemocnici říkal, že to je prostě život no. Někdo musí 15* otěhotnět aby donosil jedno zdravé miminko, druhýmu stačí se projít okolo chlapa a hned je z toho dítě..... Jinak ta naše "doktorka" z fakultky se jmenovala Tozzi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@barb0ra u mě manžel ke screeeningu normálně jde, sami mi to nabídli, ale já jdu do Ostravy.