Holky mate nekdo zkusenost, ze vam rostlo na zacatku tehu rychle hcg? Delala jsem si dva dny zpet prvni testy (25kove) a ukazaly docela hezke duchy/carku s barvivem - zadne tezke loveni (asi 10 - 11DPO). Mam zkusenost i s biochemickym. Takze jsem zustala v klidu. Bohuzel nevim tento jediny cyklus, kdy byla ovu, jen tusim. Takze mohla byt i drive, ale treba o dva dny, ne o tyden. Dneska jsem proto zkousela digitalni clearblue a ten ukazal 2-3tydny, tedy 4-5tt. Ale ja bych mela byt do 4tt. Je to velky rozdil? Nebo byste rekly, ze proste vysla hranicni hodnota na testu? Mam se bat dvojcat? Vim, ze presne mi rekne Dr, jen jsem teprve kolem terminu MS a nechci tam hned volat. Dekuju
Ta dvojčata mě napadají taky, držím palce a těším se, co ti řekne doktorka
Prosim vas, vysoky hcg neznamena hnedka dvojcata.
Pravdepodobne byla ovulace driv a jste tedy tehotna dele, nez si myslite. Viz. ten test ClearBlue.
A resit plus minus nejaky den, je blbost.
Proste vyckejte na kontrolu u lekare.
@supermatka
@monib66
Holky diky, tak to jsme tri dam pak vedet, jestli je to nahoda nebo ne
@ema90 mam s temito testy docela dost zkusenosti a nikdy mi takhle brzy neukazovaly tohle rozpeti. Vim, ze muze rust hcg i rychleji. Ale proto me zajimaly nazory/zkusenosti ostatnich a pak Vam se to asi rika, ale nemyslet hned na dvojcata, kdyz je mame kazdou generaci v rodine
Ja je cekam a vysoky hcg jsem nemela, naprosto klasicky hodnoty jako pri jednocetnym. Moje zkusenost.
@ema90 tak to gratuluju a dekuji za sdileni
@kevi1 prave ze jsem obcas narazila na diskuzi, ze drivejsi vybarveni carek na testu vicecetne tehotenstvi znamenalo. A v navodu toho digitalu se pise, ze pokud tydny neodpovídají, muze se jednat o dvojcata. Kazdopadne teda na to nespoleham. Jinak muj Dr mi hcg takto nikdy behem tehotenstvi nebral a nepocitam ani ted, kdyz nebude mit podezreni, ze by to delal nyni.
Me slo spis o to, zda si nekdo delal clearblue digital a kolem terminu ms na nej vyskocilo 2-3 a vysledek v praxi byl jeden prcek nebo dva
a vies presne kedy si mala ovulaciu? Akoze fakt na den?
@kevi1 mohla byt 30.4./1.5./2.5 nekdy v techto dnech. Presne bohuzel netusim... drive ale nebyla. Hlen mi skoncil toho 2.5.
pozri, tak sa nechaj prekvapit kazdemu tu hcg rastie inak.. dolezite je, aby nebolo moc vysoke, to uz potom znaci pri jednom mimcu problemy
ale nic z toho nerozpoznas z testu, dockaj kontroly a mozno tam budu aj tie dvojky. Moznost dvojcat je vzdy ze.. oni aj castokrat su dve, ale trebars sa udrzi len jedno a to druhe zanikne.. obcas to clovek ani nezisti, ak ide na kontrolu neskor, trebars az v 8tt
drzim palec, nech je hlavne tehu v poriadku a ber to tak, ze patris medzi tie stastne co sa nemusia stresovat slabymi ciarkami :D
V prvním těhotenství jsem hcg měla vyšší dost, testy velmi brzy pozitivní a bylo tam od začátku jedno dítko
@kevi1 pri jednom mimcu vysoke hcg problemy? O tom slysim asi prvne. Co mas na mysli?
S překvapením mi nic jineho nezbyde do navstevy lekare to jsou jen dohady
@lachtanice86 Dekuju
Pokud máte v rodině dvojčata tak bych už s tím počítala . Každopádně se těším až dáš vědět jak to u tebe vypadá
️
Já měla den po ms na digitální 2-3 a čekala sem dvojčata
@12misulkq omg, diky nevim, jak je to stara novinka, ale gratuluju
jsem zvedava vazne, jak to dopadne u me
To už je stará věc se špatným koncem. Ale takhle sem to měla já.... ale to neznamená ze to fakt musíš mít i ty a třeba si o par dni dřív otěhotněla
Já to ale rusila hlavně díky obyc testu bo v den ms úplně silné dálnice a to bylo první co mě napadlo ze tam nemůže být jedno
@12misulkq tak to me naopak velmi mrzi.... taky jsem si prosla ztratou, sice v zacatku, ale vim, co to dokaze s ženou udelat. Kamaradka o dvojcata prisla v 7mes....
Ja si delala rano desitkovy test a vypada na 12-13DPO normalne je tam hezka carka, ale ne dalnice.
Psala jsem si vcera na podporu clearblue a pry hranice hcg pro ten vysledek 2-3tydny tehotna je 156-2700mIU/ml. Ale teda u tech tydnu je spolehlivost 93%. Rozhodne jsem klidna a pockam si do UZ.
Já dvojcata mám, čárka 3 dny před MS na papirovem testu a už mi bylo fest blbě. Digitální mi ukazoval klasicky odpovídajícím týdnům, ale když mi vzali krev a za 2 dny to zopakli, hodně to rostlo.. Týden po vynechání MS už dvě dutinky na UTZ.
@loylii taky pekny pribeh Ja si budu volat zitra
ale sama jsem pak na ten ultrazvuk zvedava
Dej tady vědět️
Ty testy mi přijdou úplně ok. Naopak, já měla 15-16dpo dálnice, mnohem silnější než ty a dvojčata nemám.
@lilian2111 ten klasicky test ma cistlivost 20mIU/ml. Nevim, jestli sis delala treba desitkove nebo taky mene citlive.... ten digitalni asi představovat nemusim Ja budu rada za jedno
hlavne, at je to zdrave
ale nikdy se mi testy takhle rychle nevybarvily
Holky tu psaly, ze to mely s testy i naopak - carky normalni a byly tam dvojky
Testy Dr. Max jsou ale 10. ty jsem měla silnější než máš ty ten dpo co píšeš. Tohle jsem měla už 12 dpo. Ale tak evidentně o ty dvojky stojíš, tak ať tam jsou
♀️
Ja bych to shrnula asi tak, ze sila carky na testu vubec nevypovida nic o tom, zda-li tam jsou dve nebo ne, takze bych nad tim dal nespekulovala ♀️
.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Teda mě by taky napadli dvojčata