Prosím,má někdo zkušenost s náhlým odtokem hnědého vytoku av náhle růžového hlenu. Bylo to jen jednorazove. Od rána mam zatím klid.jen mě tak jinak bolí břicho,ale nic co by se.nedalo vydržet. Jsemv 9 tt a uz jednou sem jela s krvácením na pohotovost a naštěstí to nic nebylo.
Nechci zas plasit a nechci se zas bat nejhorsiho. Mate nejaka zkusenost?
Někdo takhle prospini a prokrvaci střídavě cely první trimestr a je to ok. Těžko rict, Ja třeba nasla dvakrát na papíru trosku hnědé krve (fakt kapicku) a dobry to nebylo. Dokud na tebe někdo nemrkne, je to buď anebo.
Ach jo
Ahoj, ja spinila jak v prosperujici tak i v neprosperujicim tehotenstvi,v tom prosperujicim ze me i cosi krvaveho vypadlo...za jak dlouho jdes na kontrolu? Jak ja rikam lepsi 100x zbytecne, nez jednou pozde. Pokud by se to opakovalo, muzes si zkusit koupit ascocurit
@lindabradacova ja to tak mela koncem 1.trimestru,asi 10-11tt a bylo to tim,jak mimi rostlo a prokrvovalo delohu a zvetsovalo ji.Byla to bolest jina nez pri ms a take uplne dole u stydke kosti-to rostla deloha,koncem 1.trimestru udela mimi velky skok.
Pokud je to jednorazove a trochu,nebala bych se.Pokud si nejsi jista a nebo by se to zopakovalo,klidne zavolej sve dr.,at se na tebe podiva.
Jen mam strach :( furt nějaké problémy... mohl by případný zánět způsobit třeba potrat? Jakýkoli zánět,i třeba v zubu
@lindabradacova chapu,ze se bojis,ale timto stresem mimi jenom uskodis! Ne,zanet zubu opravdu potrat nezpusobuje.
Pokud se bojis,zavolej dr.,at se na mimi podiva a kup si na to krvaceni ascorutin.A snaz se tolik nestresovat,jinak se do porodu zblaznis😉
Moje,naštěstí,jediná zkušenost dopadla jak nejhůř mohla.Asi bych na nic nečekala a když už jste tam jednou se spinenim jela,jela bych opět.Pro svůj klid.Kdyz se vám to bude opakovat,dají vám třeba nějaké léky a budete mít klid🙂
Už sem ascorutin brala
Ti doktoři na tebe vždy koulak jak na debila,když tam jdes s tim že spinis..minile sem krvacela a koukali jak kdyz sem spadla z visne
Mám něco podobného, akorát bych byla 4tt a ted jsem mela 3dny MS a ted 3dny spinim. Takový divný nahnedly výtok či co to je. Vůbec nevím. Třeba ani těhotná nejsem.
Tobě preju, aby bylo vše v pořádku!
Já mám už i fotku,vypadá to už jako děťátko,srdíčko tlouklo jak o závod... nepřežila bych kdyby se něco pokazilo
@lindabradacova hlavně nestresuj. Uvidí s zítra ráno a když tak doktor. Ted asi nic nezmuzes. Hlavně bud v klidu a nijak se nenamahej.
To je to nejhorsi... nijak se nenamaham uz od zacatku co sem mela problemy a stejne se děje tohle... v rodině problémy nemáme... sem mladá,nevím už jak se uklidnit...to že trpim na záněty a tak na to vliv nemá.. vůbec mi nejde o mě,ale aby moje problémy nezpusobily něco co nechci
@lindabradacova Já bych na pohotovost jela. Já jsem 8tt a ve čtvrtek jsem zakrvácela, tak jsem raději vyrazila k Dr., udělala ultrazvuk a dobrý, mimi je a bije mu srdíčko, dostala jsem Panbu na zastavení krvácení, beru askorutin, zvýšili jsme dávku Utrogestanu, v pátek, sobotu už jsem slabě hnědě špinila,ve středu jdu na další kontrolu, raději 10x zbytečně-pro klid
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ještě chci podotknout ze ta "bolest" nevim jak to popsat je to fakt divny je spíše úplně dole kde to neumim popsat,jakoby uvnitř stYdke kosti a obcas to pichne i v pochve a v podbřišku