Růžové špinění v 7.tt. Může to být stykem?

marunkamaja
4. čer 2020

Ahoj holky, mám prosbu. Jsem (pokud to tedy píšu dobře) 7+7tt, zítra jdu na 1. prohlídku. Celou dobu vše v pořádku, semtam mě bolí prsa, popíchne nebo bolí v podbříšku, jsem taková unavená, prostě normální stav, co jsem se tak dočetla. Teď jsem v práci (dělám servírku) máme klid, dnes jsem nic moc zatím neudělala ani nic těžších nenesla, ale objevil se mi takový světle růžový výtok. Ráno jsme měli s přítelem styk. Může to být tím? Snažila jsem se tu něco dočíst, ale mám v tom celkem zmatek. Děkuju.

barmil
4. čer 2020

@marunkamaja mela jsem to v prvnim trimestru taky, bylo mi receno, ze to je normalni, muze to byt slabe krvaceni uplne mimo delohu, vse je prekrvene. Pokud to neni jako menstruacni krvaceni, jasna cervena krev, srazeniny, neni duvod se plasit.

michaela2609
4. čer 2020

@marunkamaja na začátku tehu je to normální... Já spinila asi cca 2 týdny... Na ultrazvuku všechno v pořádku, bez hematomu... Takže nejspíš zilka praskla nebo z prekrveneho čípku... Brala jsem ascorutin a pak jo vysadila.. Teď jsem bez problémů i špinění...

lexa2000
5. čer 2020

@marunkamaja já dokonce i krvacela červenou krví a mimi se drží a je v pořádku ☺
Jinak občas se nám stane že třeba po styku když je večer, v noci jdu na wc a lehce zaspinim nebo je to taková růžová krev jak píšeš 🙂 takže já myslím že kdyby něco bylo špatně že ti lékařka i sex zakáže.. vím že to tady holky psali ze měli zakázaný sex ale jak píše slečna víš tak pokud nekrvacis silne s nějakými kousky třeba tak by to mělo být ok 🙂
Ps: jak dopadla dnešní kontrola?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru