Ahoj holky,
jsem 9tt, čekáme dvojčata. V 6tt jsem po utreni na WC měla růžový výtok. Jela jsem k dr a ta mi řekla, že je všechno v pořádku. Byl klid. Ke konci 8tt jsem zase po utreni na WC měla růžový výtok, jela jsem na pohotovost a tam mi dr řekl,že mám hodně prokrveny čípek a že to nic není. Pak se mi to stalo zase za tři dny, v ten den jsem hodně chodila a asi jsem se namohla. Zatím mám pár dní klid, ale mám strach,je to sice jednorázové, vždy jen po utreni a konec, pak nic, ale i tak...beru duphaston 2x denně. Je tady někdo, kdo to měl podobně a všechno bylo OK? V úterý jsem byla u dr a říkala, ze je vše OK,nevidí hematom ani nic jiného a že je to na dobré cestě. Sem tam mě píchne vlevo nebo vpravo, ale na tohle ani dr nějak nereagovala.
To vypada na prekrveny cipek. Neboj, bude vse v poradku. Znam par holek, co je to traoilo cele tehotenstvi. Nozky nahoru a klidek 🙂
@betnika Mně to začalo ve 2. trimestru a trvalo to až do porodu. Přibližně tak jednou za dva týdny se nějaké to růžové špinění objevilo. Doktorka taky nikdy nic nenašla, říkala, že asi jenom praskají nějaké cévky.🤷♀️ Bylo to nepříjemné, bála jsem se chodit na záchod, ale všechno bylo v pořádku.🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@betnika měla jsem to taky u prvního tehotenství. Asi 4 krát jsem v prvním trimestru zakrvácela. Bylo to celkem dost jasně červené krve. Vždy to bylo po větší námaze a jednou po sexu. Doktor nikdy nic nenašel. Pravděpodobně prasklá žilka nebo překrvený čípek. Prý je to v těhotensví běžné. Po prvním trimestru to zmizelo a teď už mám 2 letého zdravého syna. Je paradox že teď čekám druhé dítě a jsem v 26 tt a zatím jediné krvácení.