Ahojte holky. V 6+0 jsem na ultrazvuku měla vidět jen dutinku a hCG 5600. Teď v 7+0 šel vidět jen gestační váček a hCG krásně stouplo na 45 000. Doktor říkal, že to tam bude. Měla jste to taky některá takhle? Děkuji za všechny příspěvky.
@ema90 Za týden. Jenže já beru antidepresiva, nemohlo by to být i tím, že se ten vývoj na ultrazvuku zpomalí? Musím se poradit s psycholožkou. Posledně říkala, že ty léky, co beru, by nijak uškodit neměly.
@777anonymka777 🤷🏼♀️ To musite vedet vy, zda-li leky muzete uzivat i v tehotenstvi a zda-li nemaji vliv na vyvoj plodu.
@777anonymka777 U nás bolo srdiečko vidieť až na začiatku 9tt
A vidi embryo nebo prázdný vacek?
V 6tt jen dutinka za 14 dní už i miminko a srdíčko.Myslím že se nemáš čeho bát a HCG narostlo ukázkově 🍀🍀
@777anonymka777 ahoj, a co bereš za antidepresiva? Neboj, beru Asentru a malé jsou teď čerstvě 4 týdny ❤️ vše dobře dopadne.
@kkacca prázdný váček
@minemma Děkuji za uklidnění. 🙂 Beru cipralex, rivotril jsem podle doktorky vyřadila. Tak snad bude všechno v pořádku.
@777anonymka777 z cipralexu jsem právě přecházela, podle psychiatricky je Asentra bezpečnější při kojení, ale určitě ta tvá ví, co dělá. Hodně štěstí 🍀
@minemma Tak jsem teprve na začátku, určitě se na to poptám. Děkuju.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@777anonymka777 Tak teoreticky mate na srdicko jeste chvilku cas.
Ale prevazne v tom 6-7tt uz byva.
Kdy jdete na dalsi kontrolu?