Ahoj. Zajímalo by mne, zda některá z vás podstoupila tento screening v České Lípě. Je to prý nově od června 2019.
Moc dekuji
@snezenka123 Kdyz jsem cekala prvnu, jeste tam nebyl. Ale chodila jsem do cl porodnice do poradny ke konci tehotenstvi a pak tam rodila. Na gyn.por.oddeleni si tam nemuzu stezovat, podle me vse ok.
@evajanouskova jj.ja tam chodila na utz ve 20. a 30. TT se všemi dětmi, i do poradny před porodem. Teď jsem objednaná na screening/utz. Tak uvidíme
@snezenka123 Tak pak dej vedet, zmenila jsem gynekologa, dr pred tim mi delala screening u sebe, tak nevim, jestli me ten novy taky neposle do nemocnice nebo to taky dela u sebe. Ale spis me posle do nem, si myslim, protoze tam sam ma obcas sluzby.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ČL nevím, ale pokud si nebudeš jistá jela bych do Děčína, jezdím tam na screening i na echu jsem tam byla a nakonec tam budu i rodit a jsem spokojená, vždy fajn personál a doktoři ochotní, vše vysvětlí..🙂