Holky kdy jste začali cítit takové ty první pohyby ty “bublinky” apod? Mam prý skvěle uloženou placentu vzadu že to pak dobře ucitim. Jsem prvorodicka
@rezena12 Já bublinky cítila myslím nějak v 15.tt. A pak krásný první kopnutí o měsíc dýl, to byly zrovna Vánoce. Ty bublinky poznáš určitě dobře. Já to cítila jako kdyby mi někdo v břiše bouchnul šampaňské, tak hezky to šimralo 😊
Ty jo. Myslím že lehce přes 20tt?..jsem si dala ruku na břicho a cítila jsem přesně “kopnutí” takový jemňoučký.. do dlaně. Do tý doby skoro nic.)
Asi od 23tt
u prvního 17 tt - taky jsem měla placentu vzadu
První bublinky jsem cítila přesně 15+6 a pohyby jako takové 18+1. V prvním těhotenství jsem si zapisovala snad všechno na den přesně. 😀
@rezena12 já ty první cítila až kolen 20/21tt, a hned na to (třeba týden) už sem tam kopnutí. Ty “bublinky” jsem asi spíš nepoznala. Řeknu to “naplacato”. Je to jako když jde prd střevama😂
U obou těhotenství až někdy 18-19tt.
Kolem 16-17 tt u prvního, u druhého už ve 14 tt. To poznáš, neboj 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
U prvni si to pamatuju presne, byla jsem zrovna na dovolene. Prvni bublinky v 19.tt, vylozene kopani az snad 26.tt