Prosím radu ❤️. Měly jste to podobně?

kristynkaam
19. kvě 2020

Ahoj holky, vím, že to k tomu patří, přesto mám dotaz... chodím do práce, jsem v 7tt, ale moje pocity se nedají ani popsat, přijdu z práce domů, okamžitě musím spát,nebo aspoň ležet, bolí mě žaludek když něco sním, mám i hlad, ale nemám na nic chuť, všechno se mi příčí. Nemám náladu ani vstát, cely den polehávám, vadí mě to, že nemůžu fungovat 😨 Měli jste něco podobného i vy? Děkuji za odpovědi 😍

kristynkaam
autor
19. kvě 2020

@kristynkaam jo a taky pocit na zvracení 😨😨

jjasmina
19. kvě 2020

@kristynkaam já nefungovala do 5. Měsíce

michaela2609
19. kvě 2020

Ano úplně stejně.. Drželo mě to do 14 tt+plus jsem zvracela neustále...je to naprosto normální, můžeš být vklidu. Jednou to přejde 😉

xenie131
19. kvě 2020

to k tomu patri. ja byvala total mrtva. prisla sem z prace a zbytek dne prolezela. nastesti sem sla pak na neschopenku. zvracela sem kdykoli. bylo mi zle. do 4 mesice jsem jedla jen brambory a mandarinky v plechovce. prejde to. vydrz. pak si to budes uzivat.

kristynkaam
autor
19. kvě 2020

@jjasmina 🧐😢

danvitka
19. kvě 2020

Mela jsem něco podobného a tak jsem šla na nemocenskou. Měla jsem vyloženě spánkovou nemoc už asi od 4 týdne 😂 a jako učitelka usínající v hodině jsem nebyla moc užitečná. Navic jsem měla migrény, nesnesla jsem světlo, televizi, telefony, pachy,...uff a to si to dám snad jednou znova 😂

kristynkaam
autor
19. kvě 2020

@michaela2609
@xenie131
Děkuji holky 🙂 doufám že to brzy přejde

kristynkaam
autor
19. kvě 2020

@danvitka 😊 🤣 no to se nedivím, já jsem právě chtěla zůstat co nejdýl, ale vidím to podobně 🙏

lexa2000
19. kvě 2020

Já chtěla zůstat v práci aspoň do 5. Měsíce ale od pondělí jsem na neschopence :D krvácení, únava, zvracení.. Jsem v 6tt. Nedokážu si představit že bych teď seděla na pokladně, asi bych musela mít vedle sebe kýbl 😂

kristynkaam
autor
19. kvě 2020

@lexa2000 krvácení ? 😱i tohle muže být?? No vidím to stejně, ono se to nedá zvládnout, hodně se překonávám.. 😥❤️🙏

michaela2609
19. kvě 2020

@kristynkaam ano i krvácení... S dcerkou jsem krvacelo do 3 měsíce... Každý to má jinak...

bamak
19. kvě 2020

@kristynkaam jo, taky jsem u prvního těhotenství prospala většinu odpoledne po práci....

amazonkajanik
19. kvě 2020

@kristynkaam jak ja záviděla bývalé šéfové,že fungovala na place do 5.měsíce. Díky tomu nikdo nevěděl,že je těhotná a oznámila to až když byla v 8.měsíci (v tom 5. se zavíralo a pauza 2 měsíce mezi letní a zimní sezónou,kdy celá její rodina letí k moři,tak jeste aby to neutajila 😂)

inssomnia
19. kvě 2020

Já jsem na tom první čtyři měsíce byla nejhůř, pak byl drsný poslední týden. Mezi tím jsem snad ani nevěděla, že jsem těhotná a mohla jsem dělat všechno (i fyzicky). Každopádně klid, je to pár měsíců tvyho života, za rok už to nebude pravda, ale to miminko s tebou bude a bude nejdůležitější na světě ;) tak si odpočiň, máš na to nárok.

lexa2000
19. kvě 2020

@kristynkaam ano i krvácení a doktorka si myslí že to je klidně i z namahy z práce a z nervů. No uvidíme. Zatím to nepřestává tak snad to bude ok

kristynkaam
autor
19. kvě 2020

@lexa2000 🍀🍀🍀🍀🍀

legelata
20. kvě 2020

@kristynkaam Prvni trimestr je zahul, je fakt, ze ted ve 33 tt jsem v praci unavena mene, nez tehdy. Vydrz do toho 13tt, pak se to otoci 👍

jjasmina
20. kvě 2020

@legelata když bude mít štěstí... mě všichni říkali počkej si do konce 1. Trimestru, nakonec jsem čekala až do konce 2. Trimestru

legelata
20. kvě 2020

@jjasmina Jasne, jsou vyjimky 🤓, ale vetsinou to prejde 🙈

jjasmina
20. kvě 2020

@legelata tak někdy to přejde určitě 🙂

kristynkaam
autor
20. kvě 2020

@jjasmina no právě, každá to má jinak 🙂

andryyysssek
20. kvě 2020

Já byla v druhém těhotenství taky šíleně unavená, pořád jsem spala, a žaludek jako na vodě, celkově jsem se cítila jak po flamu. Trvalo to dva týdny, od 5-7tt. Pak mi bylo už dobře, měla jsem už jen šílené chutě 😁

roza81
21. kvě 2020

První těhotenství jsem prozvracela celý, že začátku jsem sotva dala suchý rohlík no a druhý bylo celý v pohodě,to jsem ani nevěděla, že jsem těhotná,bylo mi faj.

enifea
15. čer 2020

Mam to uplne stejne. Nechutenstvi, poradne nic nejim a ze vseho je mi na zvraceni. Udelam polivku dam si ji jednou a pak ji nemuzu ani citit. Furt jenom lezim nebo spim. Ale s tim jidlem mam strach, ze pak bude neco v neporadku s mimcem. Opravdu si dam jenom neco maleho nebo nejaky blbosti a nic vic.

lexa2000
16. čer 2020

@enifea já byla zrovna včera na kontrole a právě jsem říkala že furt zvracim, ze všeho je mi zle a skoro nic nesnim.... A tak jsem měla strach aby mělo mimco z čeho růst a pak mi doktorka řekla že prý čím víc je ti špatně tím líp pro mimco a lépe roste. No nevím co to má s tím společného ale miminko roste až moc dobře prý :D tak jsem ráda že se to zvracení aspoň takto vyplatilo😂😂

enifea
16. čer 2020

@lexa2000 tak to je skvela zprava, dekuji za uklidneni 👍😂 ty mi vzdycky pomuzes 😂

lexa2000
16. čer 2020

@enifea joo? Až tak?😂 to děkuji...
Já už zažila tolik těhotných teticek, sestřenic, kamaradek a já nevím kdo další ještě a mamka mi teď furt říká že jsem jak chodící encyklopedie 😂😂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru