Prosím, poraďte. Jak je to s plnoletněním?

kristynafreh28
12. lis 2019

Dobrý den jsem tu nová ale chtěla bych vaši radu je mi 16 let a jsem těhotná mám starší ho plnoletého přítele ale mám rodiče kteří to nechápou i přesto ze jsem otěhotněla přes antikoncepci ale chtěla bych spíše radu jak to funguje s plnoletněním nechci aby mi rodiče trpěli za mou chybu a chtěla bych se o to malé starat sama abych nebyla nikomu nic dlužna do školy chodím a práci po škole mám taky poradíte mi prosím i když ho jsem možná nepatří ale jsem už zoufalá

jituli84
12. lis 2019

Ale to se musíte vzít ne? No musíte to myslím podat soudně, soud pak zkoumá jestli ste dostatečně vyspělí na založení rodiny, bydlení, jestli oba maj v planu svatbu, jak se zabezpečí atd, U soudu samozřejmě bude přítomen i váš zákonný zástupce.

kristynafreh28
autor
13. lis 2019

@jituli84 dobrý den dnes jsem byla na úřadě a prý se vzít nemusíme ale nějak se to prověřit musí jestli jsem dostatečně vyspělá

jituli84
13. lis 2019

@kristynafreh28 jj to je asi jasný, jako vubec vám tuhle situaci nezávidím, ale držím palce at to s přítelem všechno zvladnete, bude to velká zkouška 🙂

kristynafreh28
autor
13. lis 2019

@jituli84 bojím se spíše reakci lidi ale nikdo neví co se stalo ale už teď na mě házejí divné výrazy

jituli84
13. lis 2019

@kristynafreh28 Jako lehké to nebude, na reakce lidí se připravte a obrňte, nakonec budete ráda, pokud to zustane jen u pohledů :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru