Dobrý den jsem tu nová ale chtěla bych vaši radu je mi 16 let a jsem těhotná mám starší ho plnoletého přítele ale mám rodiče kteří to nechápou i přesto ze jsem otěhotněla přes antikoncepci ale chtěla bych spíše radu jak to funguje s plnoletněním nechci aby mi rodiče trpěli za mou chybu a chtěla bych se o to malé starat sama abych nebyla nikomu nic dlužna do školy chodím a práci po škole mám taky poradíte mi prosím i když ho jsem možná nepatří ale jsem už zoufalá
@jituli84 dobrý den dnes jsem byla na úřadě a prý se vzít nemusíme ale nějak se to prověřit musí jestli jsem dostatečně vyspělá
@kristynafreh28 jj to je asi jasný, jako vubec vám tuhle situaci nezávidím, ale držím palce at to s přítelem všechno zvladnete, bude to velká zkouška 🙂
@jituli84 bojím se spíše reakci lidi ale nikdo neví co se stalo ale už teď na mě házejí divné výrazy
@kristynafreh28 Jako lehké to nebude, na reakce lidí se připravte a obrňte, nakonec budete ráda, pokud to zustane jen u pohledů :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ale to se musíte vzít ne? No musíte to myslím podat soudně, soud pak zkoumá jestli ste dostatečně vyspělí na založení rodiny, bydlení, jestli oba maj v planu svatbu, jak se zabezpečí atd, U soudu samozřejmě bude přítomen i váš zákonný zástupce.