Zdravím holky, mám takový problém, jsem v 9tt a když jsem teď šla na záchod, měla jsem takový světle růžový výtok na toaleťáku, je to normální? Nebo mám zajet na gyndu?😒 děkuji
@marti89 určitě zajedu, nemám z toho dobrý pocit 😒 děkuji moc
Hlavně se nestresuj dopředu, občas takto některé ženy špiní a přitom je vše naprosto v pořádku, podstatné je, co ti řekne lékař po vyšetření. Držím palce, ať je vše v pořádku ;)
@marti89 Jasný, pokusím se 😒😊 moc moc děkuji 😊 dam pak vědět, co řekl doktor ❤️
Měla jsem takové podobné špinění kolem 7tt, upalovala jsem na pohotovost a vse bylo ok, bylo mi řečeno, ze to může být z toho, že se zakládá placenta. Ale pro klid duše bych zajela, držím pěsti at je to ok..
Počkala bych na svého gynekologa a zavolala tam. Na pohotovost bych nejela, ten začátek je bud a nebo
@adelaa1234 V 7tt jsem špinila, pak se mi občas stalo, že jsem měla trošku krve na toaleťáku, když jsem šla na wc. Asi se to stalo z tlačení na velkou - praskla nějaká cévka. Nikdy jsem s tím u doktora nebyla a vše je v pořádku. Ale neměla jsem teda žádné bolesti a vždycky to rychle přešlo. Jestli máš strach, tak si pro klid duše k doktorovi zajdi 🙂.
Tak jsem byla v nemocnici pro jistotu, ať mám klid na duši 🤷🏻♀️ a je vše v pořádku , díky bohu. Byl to hrozný stres, ale naštěstí je vše v pořádku , je to prý úplně normální takhle na začátku 😊
Akorát jsem se dozvěděla, že údajně nejsem 9tt ale 7+5tt podle ultrazvuku, takže jsem z toho jelen, muj doktor mi tvrdí 9tt a teď pan primář gynekologie v nemocnici mi řekne, že jsem 7+5tt 🤷🏻♀️ Nu což , hlavně, že je vše v pořádku 🙏 a vám všem moc děkuji za oporu, hodně mi to pomohlo 😻
S těmi termíny je to matoucí 🙂 Někdo to počítá podle uvedení poslední menstruace, někdo podle ovulace, někdo podle uvedení styku (když víš, že připadá v úvahu jeden nebo dva dny z měsíce).. V efektu je to vše stejně jen orientační, protože porodit můžeš předčasně, kolem termínu i přenášet - hlavní je, že sledují mimčo, aby bylo vše v pořádku.
@marti89 Dobré ráno, tak jsem myslela , že je vše v pořádku, po návratu z nemocnice, ale ve 4 ráno jsem se vzbudila s bolestmi v podbrišku, jak kdyby jsem to měla dostat , tak jsem šla na záchod a slabě krvácím 😞 takže teď nevím, co mám dělat, když mi včera řekl, že hematom tam nemám a že je to normální 🤷🏻♀️ Mám hrozny strach, že to v pořádku proste není
@adelaa1234 zavolala bych svému gynekologovi a poradila se ještě s ním, ono bohužel na začátku je to všechno nebo nic :( každopádně držím pěsti..
@adelaa1234 Zkus zajít ke gynekologovi a uvidíš, co ti řekne - je to bohužel začátek a první 3 měsíce se člověk nemá k tomu upínat, protože se můžeš stát cokoliv. :( Hlavně to chce minimalizovat stres (což chápu, že je teď problém) a pokusit se neběhat příliš často na ultrazvuk (některým miminkům opravdu vadí, třeba tomu mému rozhodně a mam potom podobné bolesti). Držím palce, aby bylo vše v pořádku ;)
Tak to bohužel je špatné, začala jsem krvácet víc, tak jsem jela na gynekologii a hned si mě tu nechali, podle poslední menstruace bych měla zítra začínat 11tt a podle ultrazvuku jsem teprve 6+3tt, takže miminko vůbec neroste a srdeční akce tam byla hodně špatná 😢😢 takže mi vzali ještě krev skrze HCG ,ale moc tomu nedávají 😢 jsem z toho špatná holky, pořád jenom brečím😢.. moc všem děkuji za oporu 💖😢
@adelaa1234 to mě strašně moc mrzí :( je mi to moc líto.. Prošla jsem si tím dvakrát.. Ale třeba ještě se stane zázrak, když tam srdíčko bije ❤️ každopádně posílám hodně sil... 🍀
@adelaa1234 To je mi opravdu moc líto.. 🍀
@adelaa1234 Ach jo, to je mi strašně líto 😢. Věřila jsem, že to nebude nic znamenat, opravdu se to děje často. Přeju mnoho sil a abyste se co nejdříve dočkali vašeho štěstí 🍀.
Přečetla jsem si diskuzi a je mi to opravdu moc líto 😥 tak se chci zeptat jak to dopadlo? Držím palce, myslím na vás 🍀
Dopadlo to špatně, ta naše malá fazolka už není 😭 bylo to špatný, nevyvíjelo se a srdíčko bylo špatný 🥺 takže mě vzali na přerušení😢😢
Bylo to pro mě strašný, vím, že se na to nemá ta ženská tolik upínat do toho 12tt, ale co si budeme povídat, to prostě jinak nejde🤷🏻♀️🥺
Možná to teď vyzní blbě , ale já jsem se vybrečela a dobrý, jasný, že to bolí a bude bolet pořád, ale musím to brát pozitivně, že mám doma skoro 7mi letou holčičku, která je zdravá a miluji ji nadevše 😊 sourozence bude mít hold o rok později, když se povede 😊
A vám všem moc děkuji holky, moc jste mi pomohly💋
Je mi to líto 😥 Líbí se mi jak to berete, přeju hodně sil a hlavně ať se brzy zadaří a můžete se radovat z přírůstku do rodiny 😊❤️
@mintovka Nic jiného mi nezbývá ,to bych se jinak zbláznila😞moc děkuji ❤️😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud si nejsi jistá, zda se něco s miminkem neděje špatného, doporučuji návštěvu u lékaře (nebo do nemocnice), aby vše zkontrolovali a případně podali odpovídající léčbu, která může miminko "udržet".