Prosím, máte podobnou zkušenost?

martinececka
8. pro 2020

Ahoj holky, jsem tu nová a chtěla jsem vás poprosit o zkušenosti a radu, tak jdeme k věci... měsičky jsem měla 8.listopadu, 22.11 jsem byla na pohotovosti protože jsem 3 dny špinila ale jen po wc a na papíře a to jen 1 denně.. na te pohotovosti na gynde mi udělal pan doktor těhotensky test ktery vyšel pozitivní a řekl mi že to vypadá že jsem na začátku těhotenství.. Ale na ultrazvuku ještě nebylo nic vidět.. A tak 14.12 mám jít na gyndu ... dneska jsem měla dostat menstruaci ale nedorazila a bolí mě jemně prsa na bocích.. prsa mě boleli vždy 2 až 3 týdny před menstruaci a jinak.. máte některá zkušenost? I s tím špiněnim prosím? Vím že nejste doktoři ale jen se ptám

pepickovapavlinka
8. pro 2020

@martinececka tak když vyšel pozitivní těhu test tak jsi prostě těhotná.Ale vidět něco na utz jde až od 6tt.A i proto nepřišla MS.Trochu nechápu otázku když ti dr řekl že jsi těhotná 🤷🏻‍♂️A to špinění byla nejspíš nidace (vajíčko se zavrtávalo do děložní sliznice)

martinececka
autor
8. pro 2020

Myslíš? Já jen už dlouho se snažíme s přítelem o miminko už 3 roky a pořád tomu nemůžu věřit že se to už povedlo.. A bojím se že jak půjdu na ultrazvuk že mi řekne že tam nic není mám s toho strach tak se ptám jestli to měl někdo podobně

jjasmina
8. pro 2020

@martinececka Ono je to vždy 50/50 než se na ultrazvuku potvrdí srdeční akce, odpoved ti stejně dá až doktor. Já špinila, pak krvácela a těhu odešlo, kamarádka krvácela a porodila zdravé miminko, takže možné je všechno

pepickovapavlinka
8. pro 2020

@martinececka tak když ti doktor udělal test a byl pozitivní určitě si nevymýšlel.A na ultrazvuk si tě určitě pozval tak aby něco vidětbuž bylo.Kdyby jsi těhu nebyla MS příjde.Já teď taky otěhotněla po třech letech.Neboj se všechno bude v pořádku 😊🍀

dixi86
8. pro 2020

Ja krvácela na začátku obou těhu a obě mimi se udrzela a jsou zdrava. Po 4 letech, potratu a nemoznosti mit deti. Drzim palce, at se mimi udrzi.

pepickovapavlinka
8. pro 2020

@dixi86 ale ona nekrvácí

martinececka
autor
8. pro 2020

@pepickovapavlinka děkuju moc za odpověď gratuluju ti 😊😍

martinececka
autor
8. pro 2020

@dixi86 já nekrvacim jen 3 dny jsem špinila lehce na toaletnim papíře.. A jen jednou denně... pak jsem zašla na pohotovost udělal mi doktor test a měla jsem ho pozitivní tak mám přijít 14.12 na ultrazvuk.. dneska jsem měla dostat menstruaci ale nepřišla, jen prsa trochu bolí

pepickovapavlinka
8. pro 2020

@martinececka já tobě taky 😊

levandule_k
9. pro 2020

@martinececka Bolest prsou se bere také jako příznak těhotenství. Gratuluji 🌹

martinececka
autor
9. pro 2020

@dixi86 děkuju moc 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru