Prohlídka u gynekologa. Kdy vás objednal na první prohlídku a kdy slyšel srdíčko?

eliska199645
12. pro 2020

Holky kdy Vás objednal gynekolog na první prohlídku, když jste zjistili, že jste těhotné. A další dotaz, kdy slyšel srdíčko? 🙂

michaelarousova
12. pro 2020

@eliska199645 7tt a bylo uz videt srdicko☺️

zuzroko
12. pro 2020

@eliska199645 volala jsem hned po pozitivním testu a na kontrolu jsem šla skoro až za 3 týdny 🙊 a už bilo srdíčko a byla jsem nějak 6+3 😊 prý dřív to nemá moc smysl, aby už bylo vidět to srdíčko to mi tenkrát řekla sestra do telefonu 😊

lachtanice86
12. pro 2020

6+6, tedy 7tt a uz byla srdeční činnost.

marses
12. pro 2020

Pracuji na gynekologii: ideální čas pro návštěvu je 2-3 týdny po vynechání menstruace. V případě krvácení, silných bolesti či jiných komplikací, ihned.

ema90
12. pro 2020

Kolem 6tt a srdicka jeste nebila, ale sly videt dva gestacni vacky.
O tyden pozdeji uz bila obe srdicka.

puhelin
12. pro 2020

Nejdrive v 7tt, do te doby neobjednava.

elencze
12. pro 2020

Byla jsem v 5 t a byl ještě jen gestační váček, neobjednávala jsem se, prostě jsem to spojila s prohlídkou a řekla že jsem asi těhotná.

leymea
12. pro 2020

Poprve jsem sla na kontrolu a rovnou jsem rekla,ze mam pozitivni test. Jenze jsem byla 4+2tt a samozrejme nic nebylo videt. Pozvala si me za tyden,takze 5+2tt. U druheho jsem se objednavala a sla jsem az 8+0tt. 🙂

jjasmina
13. pro 2020

Mezi 6-7tt

nelinecka1
13. pro 2020

Já jsem schválně šla až kolem 8 týdne. Po tom, co jsem zde četla zkušenosti, jsem nechtěla být zklamaná a chtěla jsem, aby už bylo vidět ❤️.

tercasv
13. pro 2020

Volala jsem hned po pozitivní testu, sestřička to spočítala, pozvala by mě 7+0, ale jelikož jsem byla třičtvrtě roku objednaná na preventivní prohlídku, tak se těhotenství potvrdilo na preventivce, to jsem byla 8+2🙂

tynka9
13. pro 2020

Přelom 7./8. týdne. Sice dlouhé čekání, ale driv to podle mě moc smysl nemá. I tady často čtu, že dr alespoň vezme krev na hcg. Ani jednou jsem na krvi nebyla, zase si myslím, že pokud nejsou nějaké komplikace z předchozích tehotenstvi, tak je to zbytečné. Ty první týdny jsou buď a nebo a stejně se s tím zas až tolik neudělá. Samozřejmě, že kdyby třeba došlo ke krvácení nebo nejakym potížím driv, tak i na kontrolu driv, ale pokud se nic neděje, tak to dle mého smysl nemá...

handulkak
13. pro 2020

Já musela do nemocnice 5+5 a srdíčko už krasne bilo. Předpokládalo se, ze se kvůli krvácení neudrží. Druhy den 5+6 jsem byla na gyn a vše bylo až na krvácení OK. 🙂

eliska199645
autor
13. pro 2020

Děkuji za odpovědi🙂, já jsem objednána a vychází mi to cca podle MS 5+3 , ale mám blbé povolání, tak i hlavně proto tam jdu tak brzy

jako_mala_holka
13. pro 2020

Já se objednala sama rovnou na 7tt, srdíčko už bilo... Bylo to cca měsíc po ovulaci

ellyem
13. pro 2020

6+3.tt jsem zjistila, že jsem těhotná, objednal mě za týden, to jsem byla 7+2.tt podle MS, ale mimčo odpovídalo 7+6.tt a srdíčko už šlo hezky vidět 🙂

pampeliska1313
14. pro 2020

Já teda volala hned po pozitivním testu a gynekolog mě taky vlastně skoro hned vzal. Šla jsem ve čtvrtým týdnu, kdy viděl jak reaguje sliznice, v pátým, aby potvrdil těhotenství, že tam “něco je” a pak v 6+5 pro potvrzení srdíčka.🙂 a teď jdu až po třech týdnech.🙂

lenickakl
23. pro 2020

u nás se neobjednávalo, šla jsem 6+6, už se srdeční akcí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru