Ahojky holky, mám takovou otázečku. Stalo se Vám, že jste prochladly, anebo spiš vám ofoukly záda? Ja prave tento problem řešim a zada boli, tak přemyšlim co na to dát abych neublizila miminku. ☹ Děkuji
Co teplou sprchu? Ja si tak vzdycky nahrivam zada a nebo mam maly elektricky polstarek co je tak akorat na zada a to mi hodne pomaha, mam ho myslim z lidlu.
Na tohle trpí manžel. Jednou si takhle dal horkou sprchu a už nevstal. Po čtyřech se vyhrabal z postele a jeli jsme k obvodní, udělala opíchat a povolilo to.
Takže jediné suché teplo!!! Nahřívací dečky, polštářky, osvědčilo se nám si hřejivá koňská mast.
Bacha na ty hřejivé naplasti- pálí až moc a obsahují někdy i lék na bolest- tady nevím, co se může v těhu, ale určitě to tam bude napsané...
Měla sem to ve ještě na škole. Seděla sem naštěstí u topení, tak sem se pootočila a seděla k topení zády a výrazně to pomohlo.😊
Me na to moc pomohla lampa a infračerveným světlem. Je to dobré i na klouby a tak. Chytla mě horní část zad když jsem byla v 7m a toto nejvíc pomohlo + sem tam paralen. Bolelo to fakt hodně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Muzes zkusit nahrivaci naplasti. Jinak obecne suche teplo, nemachat se ve vode. Na bolest panadol. Pokud to nepomuze, doktor ti muze udelat lokalni opich.