Ahoj maminky, mám problém. Zjistila jsem minulý týden, že čekám miminko. K doktorovi jdu až dnes odpoledne. Hlavně mě neodsuzujte. S přítelem jsme dva roky, koupili jsme dům přes hypo, čekáme na její schválení, stres a nervy kolem. Hodně jsme se pohádali a on odjel na víkend k rodině. Já měla na návstěvě o víkendu svého kamaráda a opili jsme se. Mám 27-28 DC normálně MS pravidelnou. Poslední ms byla 12.9.Nevím, kdy proběhla ovulace, neboť si ji neměřím. A můj kamarád byl na návštěvě 3.10.Kdy jsem mohla otěhotnět? Neodsuzujte mě, sama jsem z toho úplně nervama v kýblu ☹
Spíš bych řekla, že byla ovulace dřív, než 3.10. MS by mohla být kolem 10.10. cca (Ale na gyndu jdete opravdu brzo).
Názor na nevěru svůj mám, odsuzovat ale nebudu, od toho tady my nejsme, to si musíte vyřešit sama v sobě. Já bych jen neměla sílu na to lhaní.
@mischaa s ovulkou neporadim,ale pro příště,když toho je na tebe moc,tak je lepší se sebrat a jít se sama projít,než si zvát "kamarády " a ještě se opít. To nikdy nedělá dobrotu 😉
@amazonkajanik to je jistě pravda, nechci se ospravedlňovávat, je to moje chyba, můj hřích a lituji toho ani nevíte jak. Já ty dny počítám , neustále si říkam že LF by nemohla být tak krátká při mých cyklech atd...ale potřebuji názor i když s bičem od Vás zkušenějších...
@mischaa ona lutealka byla pořád stejná. A když už máte testy pozitivní od minulého týdne, určitě byla dříve (jinak by testy začaly být pozitivní teprve třeba před 2 dny, kdyby k ovulaci kolem 3.10. došlo, což by bylo datum ms cca). Ale samozřejmě mohla být později, jen by možná na testech teď byli spíš dušíci ještě
já mám cykly pravidelně 27-28 DC již několik let a test jsem si dělala 15.10. a byly tam // silně. takže dušíky jsem nezaznamenala, bohužel.
@mzacikova test byl pozitivní 15.10. ale byl to taky jediný test, který jsem si udělala ☹ když si ale říkám,že když byla poslední ms 12.9. a cykly mám po 27-28 dnech, kdy by odpovídal další termín ms na 9.10. , a 3.10 kdy proběhl ten horor s kamarádem-by to bylo 22 DC a při cyklech 27-28 dní bych měla krátkou LF...nevím ☹
@mischaa Podle toho, co píšeš - pravidelné cykly, poslední MS 12. 9., "úlet" 3. 10., silně pozitivní test 15. 10. si myslím, že bude mimčo s největší pravděpodobností přítele 🙂.
@mischaa tak mě ovulku hlásí appka a navíc ji na sobě i poznám. Syna jsme pocali přesně v den ovulace a pak mi to s úsměvem potvrdil doktor i na sreeningu
@mischaa Já se lekla že ti manžel odjel teď, když čekáte mimi. To vůbec neřeš, a co tak čtu tak asi není šance že by to bylo kamaráda. Užívej si těhotenství 🍀
@mischaa A asi mě tady zas ostatní ukamenují, ale nedělej si s tím hlavu. Vem to tak - pokud je vaše manželství spokojené, tak proč vytahovat tuhle historku? Nikomu a ničemu bys tím nepomohla, spíš naopak.
U doktora zjistis orientacni stari plodu a podle toho uvidis..
Kdyz byl sex bez ejakulace tak tezko muzes byt tehotna s kamaradem ne?nebo ja tomu moc nerozumim teda..🤔ale nervy chapu...jak pisou holky zkus se na net podivat na ty kalkulaci...takhle zpetne bez mereni se to uz asi moc nepozna...nebo doktro by ti to mohl treba pomoct...
Sice je pravděpodobné, že miminko je přítele, nicméně s ohledem na situaci to budou nervy asi už pořád, protože celkem nelze předpokládat reakci "kamaráda," až zjistí, že jsi těhotná, celé to může dopadnout dost blbě.
Ono se to těžko vysvětluje- obdhajuje, nejraději bych umřela ☹ na druhou stranu si říkám, že když mám pravidelné cykly, LF by měla být min.10 dní, tak bych se taky přikláněla k tomu, že bude manžela...a kdybych náhodou měla ovulaci kolem 3.10. tak by to bylo 22 DC, což je při cyklech 27-28 DC pozdě, nebo ne???
@katule1990 jak to Káťo myslíš?
No hele když 3.10.byl sex, tak ono i pár dní trva, než dojde k oplodnění a ujíždeni vajicka a když už 15.10. byla čárka jako hrom, tak moc pravděpodobné není, že by bylo toto amanta (ještě k tomu pokud ani nedošlo k dokončení). Nejlíp to poznáš az podle ultrazvuku, ale tam to take ze začátku lítá o dny, mě i o týden, stačí milimetr v měření jinak a hned je jiný výsledek no.
@mischaa Myslím to tak, že jestli máš pravidelné cykly 27-28 dní, tak si myslím, že nemohla být ovulace až 3. 10., je to fakt hodně nepravděpodobný. Vajíčko i po ovulaci přežije max. 24 hodin, takže by ani do 3. 10. nemohlo počkat. Navíc, když ani nebyla ejakulace a 15. 10. byla silná čárka na testu (což by podle mě 12 dní po oplodnění v případě, že by k tomu došlo 3. 10., nebyla), tak to podle mě musí být přítele a ne kamaráda. A s přítelem jste kolem toho víkendu 26.-27. 9. měli nechráněný sex? Držím palce.
@katule1990 myslím, že jsme se s přítelem-skoro manželem milovali nechráněně pořád, takže těžko říct, ale myslím, že kolem 20.9., 22.9. a i po jsme s přítelem měli nechráněný sex. Svého přítele jsem nikdy v životě nepodvedla, nikdy. Jsem silně proti nevěře a já tohle udělám a ještě otěhotním a s mojí povahou, kterou mám to vidím na antidepresiva už ☹
@mischaa Fakt si myslím, že to bude partnera. Manželovi jsem nikdy nevěrná nebyla, ale soudit to rozhodně nebudu, nebyla jsem v té situaci. Ber to jako ponaučení a jakousi lekci. Uvidíš, co ti dnes řekne doktor, jak to termínově vychází, ale myslím teda, že tam jdeš ještě dost brzy a nic moc neuvidí. Věřím, že mimčo bude partnera a na opilecký výpad prostě zkus nějak zapomenout, hlavně o tom nikomu neříkej. A zkus se tím tolik nestresovat, snad to bude, jak má. Stres není pro to mimčo dobrý 🙂.
Děkuji moc za radu a pomoc, byť se před Vámi stydím. Ono je strašný,když čtu na netu,že někdo při cyklech 28 dní měl ovulku i 22 DC a těhotenství z toho taky bylo a někdo zase píše, že když je krátka lutealní fáze míň než 10 dní,tak těhu není možné a někdo zase píše, že i LF 8 dní otěhotní...jsem z toho jelen...uvažuji i nad potratem, byť nejspíš skončím na prášcích už, jsem úplně na dně už. Zaplatím za svůj hřích a ponesu si to v sobě do smrti nejspíš, ale než se rozhodnu, pořád počítám.
@mischaa Ježišmarjá proč potrat? Jak to asi vysvětlíš manželovi? A proč bys zabíjela dítě, které na 99,999 je tvoje a manžela? To mi fakt hlava nebere. To maličké za to nemůže.
Neblbni, fakt... Chapu, že jsi ted z toho hotová, ale koukej kolik holek ti napsalo, že podle propočtů s veškerých okolností, by mělo být tvého partnera.
Teď je na dítě připraven?
Já ani nechápu z čeho je tazatelka tak hotová, ne že bych byla zastánce nevěr, ale tak někdy se hold stane, navíc ona kamaráda hned odstrčila, a je to blbý říct, ale máme my ženy jistotu, že něco takového se nestalo i našim partnerům?
@mischaa by se měla radovat z miminka a šmitec 🤗
Ja bych rekla ze je jedno kdo je opravdu otec,vase dite je vaseho pritele,tecka.hodne stesti
Dite je tveho muze, konec tecka vybaveno! ☝️ My na koniku, vime vsechno nejlip. ☝️ Uzivej si tehotenstvi. ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mischaa ovulaci máme každá jinak. Mám cyklus 28-29 a před otěhotněním ovulace proběhla 16. den cyklu.
Většinou to bývá okolo 14. dne, ale může se to i posunout dle zralosti vajíčka 🤷♀️ to už tedkon asi nezjistíš, ale na internetu je spoustu kalkulaček na zjištění přibližného dne ovulace: https://myoovunelle.cz/ovulacni-kalendar/?gclid...